Jump to content

MCSLIME.LT

Mūsų projektas vienas populiariausių Lietuvoje! Kas dieną prisiregistruoja apie 100 naujų žaidėjų. Diena vidutinis žaidėjų skaičius yra apie 120 žaidėjų.

Serverio informacija

mcSlime.lt - Populiariausias serveris Lietuvoje!

64 iš 133 žaidėjų

Serverio IP: mc.mcslime.lt

Šiandienos rekordas: 75

Serverio rekordas: 380

Rekordas pasiektas: 2021-05-04

Budris

Narys
  • Pranešimai

    8
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

REPUTACIJA

0 Neutralus

Apie Budris

  • Rankas
    Naujokas
  1. tai busiu atbluokuotas nes as net ne cheatinu isviso tesiog pavyko ta zmogu su combint ir tiek
  2. Koks dar antkb jo sword tik sh4 be jokių enchants + plius kaip p eini gera kombinacija mažiau kb gaut ctrl+w
  3. Vardas žaidime: HypeMode Jus užblokavo: justas27 Priežastis: cheatas Kodėl turėtum būti atblokuotas: nes prieš 30 sec darė sss patikra ir mane patikrino sakė laisvas Nu einu i slime ban cheatas Užblokavimo nuotrauka (Privaloma):
  4. Jūsų slapyvardis žaidime: Woxer Kam pasiūlymas skirtas (forumui/serveriui): Serverui Kuo šį idėja bus naudinga: Visiems Maziau Prapisines Setus Detalus pasiūlymo aprašymas: Nes Blemba Nervina Kai Heal baigisi Ar Gp Tas Fricking Cool Down
  5. Aš nenoriu keiktis bet tu idiotais tigi kam daro tuos pasiūlymus jai jie bereikšmiai ir zmones tigi taip spaudžia o ne ne
  6. Jūsų slapyvardis žaidime: Budris Kam pasiūlymas skirtas (forumui/serveriui): Serveriui Kuo šį idėja bus naudinga: Visiems Nes Bus Idomiau Eit PvP Ilgesnis heal potai pasibagia ir ka tu be padarysi ka su tais opais cool down 1min Detalus pasiūlymo aprašymas: Bus Ilgesnis Smagsnis PvP Kaip Anksciau + Dar Zmones balsuoja Viska kam Balsavimai Skirti jai Nekreipiate Demesio ir jus neatrasot nors dauguma zaideju sutinka kad grazintumete.
×