Jump to content

MCSLIME.LT

Mūsų projektas vienas populiariausių Lietuvoje! Kas dieną prisiregistruoja apie 100 naujų žaidėjų. Diena vidutinis žaidėjų skaičius yra apie 120 žaidėjų.

Serverio informacija

mcSlime.lt - Populiariausias serveris Lietuvoje!

37 iš 140 žaidėjų

Serverio IP: mc.mcslime.lt

Šiandienos rekordas: 140

Serverio rekordas: 380

Rekordas pasiektas: 2021-05-04

Alfress

Narys
  • Pranešimai

    12
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

  • LAIMĖTA DIENŲ

    1

Viskas, ką paskelbėAlfress

  1. ANKETA: Vardas žaidime: 420 Jus užblokavo: ciga_ Priežastis: Banint irgi lengva 🙂 Kodėl turėtum būti atblokuotas: Nes šie skelbimai buvo netyčiniai, o būvo parašyti į paprastą chat, bet taip gavosi kad parašiau net ir į skelbimus, bei aš tikrai neturėčiau gauti bano, už skelbimus, greičiau gaučiau pailseti 7-10valandų ant bano, ir būtų nujimtas skelbimas, Užblokavimo nuotrauka (Privaloma): https://imgur.com/8SThFon
  2. Vardas: Deividas. Pravardė: 420 Amžius: 16. Miestas: Vilnius. Zodiako ženklas: Gaidys. Muzikos stilius: Patinka visokia 🙂 Kokie filmai jums patinka: Siaubo, komedija. Mėgstamiausias maistas: Salotos 😄 Ką veikiate laisvalaikiu: Sportas, programavimas, kompiuteris. Ar turite augintinį (jei taip, aprašykite jį): Sad 😞 ntr.. Gyvenimo tikslas: Gyventi kol gali. Nuotrauka (neprivaloma):
  3. Nu fsio, blet, pagaliau lauktas :/ Gražus spawnas :)
  4. Anketa: Vardas žaidime: 420 Konkurso aprašymas: Jus susirandate pora, su kuria eisite 2v2, užsiregistruojate, ir jums bus duodami šarvai, ir jus turesite kuo geriau sužaisti ant pvp 2v2, turėsite nugalėti kito priešininko komanda. Konkurso data: 2021/12/17 Vieta: /tpr opvp Prizai: 1 vieta - 1,000,000$, 2 vieta - 300,000$, 3 vieta - 150,000. Ar reikalinga išankstinė registracija: Taip reikalinga parašyt man žaidime /msg 420 Konkursų taisyklės ir informacija: Cheateriai bus baninami ir prizas atiteks kitai komandai. Negali sukčiauti naudoti palengvinančiu programų kaip autoclicker macro. Viskas bus priziurima. MACRO/AUTOCLICKERIS IŠKART DOSFILIKUOTA!
  5. Tavo vardas žaidime: 420 Giriamo asmens vardas žaidime: CluelessViewer Priežastis: Iškart kai iškylo problema, labai greitai padėjo per 10min viskas buvo išspręsta.
  6. Tavo vardas žaidime: 420 Giriamo asmens vardas žaidime: sss Priežastis: Iškart kai iškylo problema, labai greitai padėjo per 10min viskas buvo išspręsta.
  7. Tavo vardas žaidime: 420 Giriamo asmens vardas žaidime: Waiky_YT Priežastis: Padėjo ties dideliais klausimais del pot auto fermos, bei yra mandagus.
×