Jump to content

MCSLIME.LT

Mūsų projektas vienas populiariausių Lietuvoje! Kas dieną prisiregistruoja apie 100 naujų žaidėjų. Diena vidutinis žaidėjų skaičius yra apie 120 žaidėjų.

Serverio informacija

mcSlime.lt - Populiariausias serveris Lietuvoje!

53 iš 140 žaidėjų

Serverio IP: mc.mcslime.lt

Šiandienos rekordas: 105

Serverio rekordas: 380

Rekordas pasiektas: 2021-05-04

NeTavoBapkes

Narys
  • Pranešimai

    41
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

  • LAIMĖTA DIENŲ

    3

Viskas, ką paskelbėNeTavoBapkes

  1. ANKETA: Jūsų slapyvardis žaidime: NeTavoBapkes Kam pasiūlymas skirtas (forumui/serveriui): Tiek forumui serveriui Kuo šį idėja bus naudinga: Kad nedarys patikru po 1-2valandas, ir negais mano laiko jeigu jie nieko neranda, bet toliau narso per visa pc, ir bando irodynet kazka. Detalus pasiūlymo aprašymas: Minimum patikra turetu uztrukti nuo 15-25min, tikrai ne po 30min-1-2valandas Kadangi as gaisinu savo laika, kaip jie nemoka savo darbo atlikt ir nesurasti ale cheatu ir panasiai, cia yra didziausia nesamone, Ir kodel mes turim leist kazkokius failus siust i savo kompus, o blet poto pc lagina po tokiu sudu, atsiunciat echo nieko nerandat viskas laisvas, echo avenge ir dar kazkoks yra, o cia siuncia pilna visokiu sudu
  2. Dusk idiotas jobanas, jeigu nesupranti nieko maziau lysk i sikna pagalbom.
  3. Siuncia visokius nejasnus failus, cia axuet kaip jie tik echo turi naudot ir viskas, kas cia jie tokie mentai? Kad visa pc isieskotu krv gal as nuogo nuotrauka savo turiu
  4. Vardas žaidime: NeTavoBapkes Jus užblokavo: NoScamBro Priežastis: Užblokavimo nuotrauka (Privaloma):
  5. ANKETA: Tavo vardas žaidime: NeTavoBapkes Peikiamo asmens vardas žaidime: Goccu Priežastis: 6val mutina uz izeidinejimus, nors net ne su juo buvo chatinima cia normalu ? Reiketu galva jam prasisviest Įrodymai:
  6. ANKETA: Jūsų slapyvardis žaidime: NeTavoBapkes Kam pasiūlymas skirtas (forumui/serveriui): Serveriui Kuo šį idėja bus naudinga: Bus idomiau, vel bus galima ilga laika skirti statyt kaktusu fermas ir tikrai bus geriau, negu anksciau ir panasiai. Detalus pasiūlymo aprašymas: Grazinti senas kaktusu fermas kaip buvo kazkuriam wipe tiksliai nepamenu, kaip saudavai 9chunku cactusu ferma, ir saibos eidavo axjn, kad vel butu tas azartas statyt kaktusu fermas ir panasiai, bent viena wipe mode padaryk toki.
  7. ANKETA: Tavo vardas žaidime: NeTavoBapkes Peikiamo asmens vardas žaidime: Bens Priežastis: Be jokios patikros durneliukas banina, Noreciau matyt irodymus kur yra cheatinimas 😄 Jeigu tu nevykelis esi, ir nezinai kaip pvp veikia tai soriuxs, Bent patikra galejai padaryt. Įrodymai:
  8. Tavo vardas žaidime: NeTavoBapkes Peikiamo asmens vardas žaidime: Katinielis Priežastis: Free mutas, nors buvo tarp skelbimu tarpas. Įrodymai:
  9. Jūsų slapyvardis žaidime: NeTavoBapkes Kam pasiūlymas skirtas (forumui/serveriui): Butu daugiau ivairoves Kuo šį idėja bus naudinga: Daugiau pasirinkimu zaidejams Detalus pasiūlymo aprašymas: Grazinti senas kaktusu kainas, Kadangi tikrai butu idomiau ar rinktis ties golemu ferma, ar statyti 9chunku kaktusu ferma, del pelno ir pirktis dydesni kieki kaktusu, tikrai buvo idomiau senesniam wipe kaip buvo kaktusai tikrai neblogas pasirinkimas farmu statyme, tuos 9chunkus statydavai apie 2-4savaites, bet uztat ir atsipirkdavo dar hopperius pirktis ir visa kita, manau padaryti sena kaina butu pats tas, butu idomesnis uzsijemimas zaidejams ir t.t, Jeigu galvojat kad per op, tada bragesnius daryti kaktusu hopperius.
  10. Jūsų vardas žaidime: NeTavoBapkes Skundžiamo žaidėjo vardas žaidime: Gandriukas ir Lukas123455 Priežastis: Cheatinimas, Antikb ir t.t Data:2022/07/02 Įrodymai: https://streamable.com/q72yer https://streamable.com/bhrsma
  11. Nera svarbu, nedaryt tokiu klaidu kartais nemeluosiu sunervina 😄
  12. Jūsų slapyvardis žaidime: NeTavoBapkes Kam pasiūlymas skirtas (forumui/serveriui): serveriui Bus zymiai idomiau, kaip bus tam tikras kiekis factionu. Kuo šį idėja bus naudinga: Tures prasme factionai ir t.t Detalus pasiūlymo aprašymas: Padaryti tam tikra kieki factionu kokiu 10vnt, Kad factionai igautu prasme ir kaina, kad kiekvienas zmogus jo neturetu, tuo paciu kainuos factionai daugiau, visi skubes juos uzsiimt, bus dydesnis pvp, daugiau zmonems pasirinkimo, kurie nores ar lengviau ar sunkiau prasimusti per pvp, Nebus vos ne ant kiekvieno zmogaus po factiona. Factionai wipe viduri kainuos tam tikra suma, nes ju bus keli vienetai, manau zymiai idomiau butu ir patiems ir zaidejams, o ne kaip dabar belenkiek factionu gali kurtis.
  13. Tikrai pritariu uz toki dalyka, bent man idomiau butu zaist, negu dabar taspats per tapati.
  14. ANKETA: Jūsų vardas žaidime: NeTavoBapkes Skundžiamo žaidėjo vardas žaidime: Gandriukas Priežastis: Lenda i zmones su /pvp off komanda, uz tai yra baninama Data:2022/06/25 Įrodymai: https://streamable.com/6btc4m
  15. Su tavo ta pvp apsauga kaip ateini /warp pvp kur buna iki 10sec, visi abusina soka i duobe ir atsijungineja, kadangi ju kitur nenutelina, jie renka kitu zmoniu daiktus kurie speja ismest taip gaunasi abusas, kitur ta /tpa apsauga galima palikt bet tikrai tik ne warp pvp ir atsijungimo apsauga nuimt kuri yra 10sec.
  16. ANKETA: Jūsų slapyvardis žaidime: NeTavoBapkes Kam pasiūlymas skirtas (forumui/serveriui): Serveriui Kuo šį idėja bus naudinga: Atgyvintu pvp atnestu senu laiku pvp nostalgija. Detalus pasiūlymo aprašymas: Padaryti, kad betkas galetu surinkti nuzudyto zmogaus itemus, nuimti pvp apsauga, kaip tik ateini i warp pvp kad nereiketu laukti kazkiek laiko, nes taip ir abusina, kitus daiktus renka pridengia tam tikra laiko tarpa atsijunginedami, Tuopaciu daugiau zaideju manau atsirastu, kuriems sunkiau prasimust, bandytu nuvergauti ir visa kita, bent pagal mane sitas pasiulymas atgaivintu truputeli pvp, nes kiekvienas butu lygus ir galetu pasidaryti daugiau itemu per pvp, kad esi ir be nieko.
  17. Apie pvp apsauga, nesakau apie 4h apsauga, sakau kad nebutu kaip ateini warp pvp, kelios sec kad negali tave kirst, cia nieko apie ta 4val apsauga nesakau, tsg kaip ateini i warpa turejau omeni nebutu apsaugos tu keliu min.
  18. ANKETA: Jūsų vardas žaidime: NeTavoBapkes Skundžiamo žaidėjo vardas žaidime: Seneliumbass Priežastis: /PVP ABUSE Data:2022/06/04 Įrodymai: https://streamable.com/b9ppiv
  19. ANKETA: Tavo vardas žaidime: NeTavoBapkes Peikiamo asmens vardas žaidime: miinecraft Priežastis: Free banas, Kadangi pateikti irodymai yra dienos senumo, o siandien tik gavau uz tai bana, 24h kaip tik galioja, o 24h preajo, taip kad free banas skaitosi, Kur pateikiate irodymus jie buvo vakaryksciai Įrodymai:
  20. ANKETA: Tavo vardas žaidime: NeTavoBapkes Peikiamo asmens vardas žaidime: miinecraft Priežastis: Gavau bana uz pvp abuse, Nors mane kitas administracijos narys isteleportavo, buvo viskas isiaiskinta, prasiau sito administracijos nario irodymu, jis man nepateikia nieko prasau jo discordo, kad atsiustu visa vaizdo medziaga administracijos narys atsisako. Įrodymai:
  21. Jūsų vardas žaidime: NeTavoBapkes Skundžiamo žaidėjo vardas žaidime: Vpsahujiel Priežastis: Cheatinimas Data:2022/05/31 Įrodymai: https://streamable.com/zpivhe https://streamable.com/070n70
  22. Tavo vardas žaidime: NeTavoBapkes Peikiamo asmens vardas žaidime: Uniko Priežastis: Free banas, Kiek kartu MODELT Dare patikru, kaip vaikai verkia kad cheatinu 🙂 Visada nieko nebuvo rasta, cia pist be jokiu irodymu bana ipiso, nei patikros nieko, Noreciau pateiktu irodymu, kur yra pilnai irodyta arba auros naudojimas arba kazko, kitaip noriu unbano 🙂 Nes unban nezadu pirktis, del false uzbaninimo, perdaug jau sau leidziat 😞 Įrodymai:
×