Jump to content

MCSLIME.LT

Mūsų projektas vienas populiariausių Lietuvoje! Kas dieną prisiregistruoja apie 100 naujų žaidėjų. Diena vidutinis žaidėjų skaičius yra apie 120 žaidėjų.

Serverio informacija

mcSlime.lt - Populiariausias serveris Lietuvoje!

111 iš 140 žaidėjų

Serverio IP: mc.mcslime.lt

Šiandienos rekordas: 140

Serverio rekordas: 380

Rekordas pasiektas: 2021-05-04

Gramas420

Narys
  • Pranešimai

    8
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

REPUTACIJA

6 Neutralus

Apie Gramas420

  • Rankas
    Naujokas

Paskutiniai profilio lankytojai

Naujausi lankytojų blokas yra išjungta ir nebėra rodomas kitiems vartotojams.

  1. Tavo vardas žaidime: Fruktas69 Giriamo asmens vardas žaidime: ATAMANE Priežastis: mldc labai papraseu pagalbos atejio padejio be jokiu pala ar pns tikrai labai geras rep didelis ir mandagei bendrauja ❤️
  2. Tavo vardas žaidime: Gramas420 Peikiamo asmens vardas žaidime: Beqnoi Priežastis: rasau helpop kad reike nugreuti lenteles nereguoja vps 😄 Įrodymai:
  3. Tavo vardas žaidime: Fruktas69 Peikiamo asmens vardas žaidime: Beqnoi Priežastis: Nepadeda vps prasau kad mane nutelintu prie chest nes pasidareu home ir dingo home nz kaip res priklauso Yuzi jis mane pridejio i res kad galeciau farmintis paprasau Beqnoi pagalbos sakau nutelink nes negaliu nuveiti nes res tp ira kitur nustatatita kur ira spowner ir negaliu prie chest o tas negali padeti sako mat gal Yuzi specelei neleize tau ten eit ir pns Įrodymai:
  4. Tavo vardas žaidime: Mr_Modus Peikiamo asmens vardas žaidime: XxMafijozasxX Priežastis: buvo taip ejau pvp su kaskokiu ciortu ans buvo su kilaura nes is belenkiek toli kerta prie jo neina preiti net as nubegau tolin i sauge zona ir ateina sitas pagalba padaro kad negaleciau vaiksioti ir sako tipo patikra as ten sakau koke patikra katik su citteriu kovojau o tu mane tikrini poto duoda savo jis dc sakau tingiu kviesti nusiunciau savo dc sakau tau reike tu ir pakviesk mane ateinam i call ans nekalba raso nes bijo kalbeti nes vaikas cj ira sako rodik vaizda pajungiu vaizda rodau f3 ir pradejau sokinet pist gavau kick is servo ir piso ban visam laikui tipo citeris px kad ne hack buvau Įrodymai: neturiu bet ans turi tureti tikrai
×