Jump to content

MCSLIME.LT

Mūsų projektas vienas populiariausių Lietuvoje! Kas dieną prisiregistruoja apie 100 naujų žaidėjų. Diena vidutinis žaidėjų skaičius yra apie 120 žaidėjų.

Serverio informacija

mcSlime.lt - Populiariausias serveris Lietuvoje!

3 iš 140 žaidėjų

Serverio IP: mc.mcslime.lt

Šiandienos rekordas: 9

Serverio rekordas: 380

Rekordas pasiektas: 2021-05-04

Sagguaro

Narys
  • Pranešimai

    8
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

  • LAIMĖTA DIENŲ

    1

Sagguaro last won the day on Balandis 29 2023

Sagguaro had the most liked content!

REPUTACIJA

9 Neutralus

1 Sekėjas

Apie Sagguaro

  • Rankas
    Naujokas

Profilio informacija

  • Lytis
    Vyras
  • Mėgstamiausias užsiėmimas
    VS-EXPRESS

Paskutiniai profilio lankytojai

1.761 profilio peržiūros
  1. Sveikas, tai visų pirmą, ban nėra - free, pats padarei klaidą sutikdamas su ta įdėja, kad parduosi tikrus pinigus ( pirkdamas paslaugą ) į mcslime valiutą. Ir tu sutikai ir galų gale apscaminai, o turėjai nesutikti nuo pat pradžių, o pasidaryti įrodymus, pranešti Administracijai ir laukti atsakymo iš Administracijos. Dabar matai rezultatą. 1. DISCORD ĮRODYMAS; 2. DISCORD ĮRODYMAS; 3. DISCORD ĮRODYMAS. 1. MINECRAFT ĮRODYMAS; 2. MINECRAFT ĮRODYMAS
  2. Sveikas, viską gali pamatyti ČIA. Manau aiškiai viską pamatysi. Jeigu naudojai, tai ir prisiimk atsakomybę, o nereikia bandyti jos išvengti.
  3. Sveikas, visų pirmiausia, reiktų pasimokyti mandagumo, čia toks iš šono pastebėjimas. Kitas dalykas, tau būtų atlikta patikra, bet tu atsijungei. Buvo pamatytas aukštas CPS skaičius ir kaip jis greit kyla ir leidžiasi. Tikrai pakankamai skundų iš žaidėjų, dėl tavo naudojamų palengvinančių žaidimą programų. PAPILDOMAI.
  4. Sagguaro

    e

    Sveikas, pats pateikei įrodymus, sakydamas "a tu dorns", nemanau, kad tu tai sakei neįžeisdamas ir kitą kartą pamąstyk ką rašai administracijai ;), turiu ir aš tuos pačius įrodymus, bet mes visi mokomes iš savo klaidų ir tikėkimes, kad daugiau taip nerašysi.
×