Jump to content

MCSLIME.LT

Mūsų projektas vienas populiariausių Lietuvoje! Kas dieną prisiregistruoja apie 100 naujų žaidėjų. Diena vidutinis žaidėjų skaičius yra apie 120 žaidėjų.

Serverio informacija

mcSlime.lt - Populiariausias serveris Lietuvoje!

41 iš 140 žaidėjų

Serverio IP: mc.mcslime.lt

Šiandienos rekordas: 86

Serverio rekordas: 380

Rekordas pasiektas: 2021-05-04

AugeBandiuga

Narys
  • Pranešimai

    4
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

REPUTACIJA

0 Neutralus

Apie AugeBandiuga

  • Rankas
    Naujokas

Paskutiniai profilio lankytojai

Naujausi lankytojų blokas yra išjungta ir nebėra rodomas kitiems vartotojams.

  1. Aš tuo momentu nebuvau, o draugo labai prastas kompas tai del to neijunges filmavimo , insta replay'aus
  2. Iš pradžių buvo susitarimas, kad jie eis Be th, o jis juos pasiime. Čia jau gaunasi nelygios jegos, bei 1v1 susitarimo nebuvo.
  3. Vardas žaidime: AugeBandiug Jus užblokavo: Bens Priežastis: Pvp Abuse Kodėl turėtum būti atblokuotas: Turėčiau būti atblokuotas, nes gavau ban už įlindimą į boxą, kuriam kovojo 2 žmonės, tarp jų nebuvo jokio susitarimo kad 1v1. Boxas buvo labai blogai padarytas ir atsidarinejo kas 2sec ir dėl to ilindau. Bei buvo nesažininga kova, th pries be th. Užblokavimo nuotrauka (Privaloma):
  4. ANKETA: Vardas žaidime: AugeBandiuga Jus užblokavo: Serveris Priežastis: Paspaudimų kiekis per sekundę virš limito Kodėl turėtum būti atblokuotas: Nes aš buvau xp fermoje ir greitai spaudinėjau, nes buvo daug mob ir už tai gavau ban ir manau, kad tai yra neteisinga. Užblokavimo nuotrauka (Privaloma): https://imgur.com/a/AFacvW6
×