Jump to content

MCSLIME.LT

Mūsų projektas vienas populiariausių Lietuvoje! Kas dieną prisiregistruoja apie 100 naujų žaidėjų. Diena vidutinis žaidėjų skaičius yra apie 120 žaidėjų.

Serverio informacija

mcSlime.lt - Populiariausias serveris Lietuvoje!

137 iš 140 žaidėjų

Serverio IP: mc.mcslime.lt

Šiandienos rekordas: 140

Serverio rekordas: 380

Rekordas pasiektas: 2021-05-04

afkacc

Narys
  • Pranešimai

    69
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

  • LAIMĖTA DIENŲ

    7

afkacc last won the day on Lapkritis 12 2022

afkacc had the most liked content!

REPUTACIJA

63 Įgudęs

Apie afkacc

  • Rankas
    Narys

Paskutiniai profilio lankytojai

1.661 profilio peržiūros
  1. afkacc

    Vagis

    ANKETA: Tavo vardas žaidime: JKUP Peikiamo asmens vardas žaidime: Tom321, AceDog21_ Priežastis: Bando apgauti/apvogti. Vaikštau /warp pvp ir prie manęs prilindo Tom321, kad aš ,,paėmiau/pavogiau'' kažkokį axe iš AceDog21, paprašius atsiųsti įrodymus nieko neatsiunčia ir tik ignoruoja. Manau, kad Tom321 ir taip yra gerai žinomas iš praeitų ,,sezonų" dėl savo vagysčių, dėl kurių yra gavęs ir ne vieną užblokavimą! 😄 IR už šiuos poelgius noręčiau moralinės žalos atlyginimo. Įrodymai:
  2. @Kornelija13536 kažkuo nepatenkinta?
  3. ANKETA: Vardas žaidime: JKUP Jus užblokavo: Serveris Priežastis: Ramiai sau daužau mobus, iškickina už Illegal Client Modifications, prisijungiu aš esu užbanintas už paspaudimus. + Aš greitai net nespaudinėjau, nes tiesiog žudžiau mobus bandydamas gauti exp. Kodėl turėtum būti atblokuotas:Nes banas už nieką!? 😄 Užblokavimo nuotrauka (Privaloma):
  4. o tai ko jis ilindes, jo dauzyt negalima ir kiti zaidejai gali eit. Naudoja ir kuria bugus? :DDDD
  5. afkacc

    Qjis

    ANKETA: Tavo vardas žaidime: JKUP Peikiamo asmens vardas žaidime: Qjis Priežastis: Jis stovi /warp pvp tame boxe, as įlendu galvodamas, kad daugiau niekas negali įeiti, nes taip turi būti, ateina dar 1 žmogus kuris mane nužudo, tai kam qjis stovėjo čia, per jį aš gavau ban, nes norėjau jį nužudyti, o mane užmušė visiškai kitas žaidėjas. Pavadinau degradu, tai dar ir baną dėjo :DDD Įrodymai:
  6. Jūsų vardas žaidime: JKUP Skundžiamo žaidėjo vardas žaidime: Deltuva Priežastis: Mute už nieką Data:11/01/2022 Mute tai mute, bet įsp jaučiu davė dėl šito. 😄 Skelbimą atims :D.
  7. Slapyvardis žaidime: JKUP Ar tikrai dalyvausite?: 50/50
  8. ANKETA: Tavo vardas žaidime: JKUP Peikiamo asmens vardas žaidime:Qjis, Finito666 Priežastis: Žodžiu iš manęs nuvogė setą Dipsius ir LaikasTH, sakė kad pafixins LaikasTH ir isdropino ten kur pvp įjungta ir mane užmušė Dipsius (čia buvo jų planas, jie kalbėjo voice chate discorde 😄), tada ilgai prašiau Qjio ir Finito užšaldymo, patikros, kad užšaldytų, Finito patikra pradėjo daryti, bet paprašiau UŽŠALDYMO ir jis baigė daryti patikrą 😄. Tada visaip bandžiau kažką aiškinti, kad užšaldytų, nes nieko nebeturiu, viską praradau, jiem netiko, pasakiau kad pardavinėju lemus, nieko, tada padariau kazino ir užbanino tik 5d. Prašau tik užšaldymo arba ilgesnio bano. 😄 Įrodymai: 😄
  9. Na, bet kai nebuvo mobų arba tavęs po mano galva tikrai netrankiau, viską dariau pagal tą tutorialą. 😄
  10. O jeigu ponas Qjis matė killaurą, tegul atsiunčia įrodymus, nes jokios auros tikrai nebuvo. 😄
  11. ANKETA: Vardas žaidime: JKUP Jus užblokavo: Qjis Priežastis: Kžn palikau per naktį afk fermoj ghast, atsikeliu gautas banas: Aura BOIIIII Kodėl turėtum būti atblokuotas:Nes nebuvo jokios auros:D Užblokavimo nuotrauka (Privaloma):
×