Jump to content

MCSLIME.LT

Mūsų projektas vienas populiariausių Lietuvoje! Kas dieną prisiregistruoja apie 100 naujų žaidėjų. Diena vidutinis žaidėjų skaičius yra apie 120 žaidėjų.

Serverio informacija

mcSlime.lt - Populiariausias serveris Lietuvoje!

5 iš 140 žaidėjų

Serverio IP: mc.mcslime.lt

Šiandienos rekordas: 6

Serverio rekordas: 380

Rekordas pasiektas: 2021-05-04

Zakimuro

Narys
  • Pranešimai

    6
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

  • LAIMĖTA DIENŲ

    1

Viskas, ką paskelbėZakimuro

  1. Tai, kad nelabai panašu į reach, tiesiog pagauna combo ant tavęs, kadangi prastas tavo aim, taikaisi į kojas arba krutinę, o ne į galvą, galimai padarai mažiau cps, kas leidžia tave dar lengviau pahitint pirmą ir pacombo'int. Tiesiog jie better, pasidaryk 20cps macro, kad laimėtum daugiau trade'ų.
  2. Sveiki, taigi sukūriau dar vieną pvp pamokėlę. Būtinai eikite pažiūrėti, nes tikrai ji jums pravers. https://www.youtube.com/watch?v=05FdE38Qi-8&t=5s
  3. Vardas žaidime: Zakimuro Konkurso aprašymas: Slaim King Turnyras. Bus 2v2 PvP komandomis. Konkurso data: 04/15 (penktadienį) Vieta: /tpr pvpl Prizai: 1vt.- 2 žaidėjai pasidalins po 50k. 2vt.- 2 žaidėjai pasidalins po 30k. 3vt.- 2 žaidėjai pasidalins po 15k. Ar reikalinga išankstinė registracija: Taip, parašykite savo Nick Name'us po šia tema.
  4. Sveiki, taigi nusprenžiau padaryti trumpą PvP pamokėlę, kuri jums tikrai pravers :) Štai ir ji ->>> https://streamable.com/qdnwil Jei patiko ir norite daugiau tokių pamokėlių, kuriose paaiškinčiau viską detaliau, palaikinkite šį postą. Sekmės visiems!!!
  5. Nu nežinau kas klausė tavęs, bet manau, ši pamokėlė yra naudinga average mcslimeriui, kurie jaučiu visiskai nesigaudo apie ką ten kalbėjau (kas tie w tapai ir pnš). Bus tokių pamokėlių dar daugiau. Tai vat lauk, pupuli 😱💥
×