Jump to content

MCSLIME.LT

Mūsų projektas vienas populiariausių Lietuvoje! Kas dieną prisiregistruoja apie 100 naujų žaidėjų. Diena vidutinis žaidėjų skaičius yra apie 120 žaidėjų.

Serverio informacija

mcSlime.lt - Populiariausias serveris Lietuvoje!

0 iš 140 žaidėjų

Serverio IP: mc.mcslime.lt

Šiandienos rekordas: 5

Serverio rekordas: 380

Rekordas pasiektas: 2021-05-04

mantislt

Narys
  • Pranešimai

    10
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

REPUTACIJA

2 Neutralus

Apie mantislt

  • Rankas
    Naujokas

Paskutiniai profilio lankytojai

Naujausi lankytojų blokas yra išjungta ir nebėra rodomas kitiems vartotojams.

  1. Jūsų slapyvardis žaidime: Mantuslt Kam pasiūlymas skirtas (forumui/serveriui):Serveriui. Kuo šį idėja bus naudinga: Automatine Viktorina arba tam paskirtas žmogus. Detalus pasiūlymo aprašymas: Serveryje galėtu vykti automatine viktorina arba tam priskirtam žmogui rank'as, kuris galėtu rengti įvairius viktorinos klausimus tam paskirdamas laimėjimo suma pvz nuo 100-500 priklausytu nuo klausimu sudėtingumo. Serveryje padaugėtu užimtumo bei žaidėjams linksmiau praleisti laiką.
  2. ANKETA: Vardas žaidime: mantuslt Jus užblokavo: AntiBot Priežastis: Nežinau viskas buvo gerai, šianden ryte rodo, kad esu užblokuotas anti bot. Kodėl turėtum būti atblokuotas: Nes tai manau bereikšmis ban. Užblokavimo nuotrauka (Privaloma):
  3. ANKETA: Vardas žaidime: mantislt Jus užblokavo: @Bens Priežastis: Res'o apstatinėjimas, Kodėl turėtum būti atblokuotas: Neteisingas banas bei norėčiau sužinoti už koki res'o apstatinėjimą gavau BAN ? jei diena nebuvęs online, prisijungiant atsiranda iš oro BANAS. Užblokavimo nuotrauka (Privaloma):
  4. Blogą idėja, koks tolkas padaryti naujokams už 500 skelbimą ? Kad atėjas naujas žmogus ne žaistų o reklamuotu. ? Geriau palikti kaip yra, tegul žaidėjai perka paslaugas, ir keliasi rankus ir nebus problemų.
  5. Visiška nesąmonė, viską atlikęs greičiau pasikeltum ranką ir kas paskui? Geriau palikti kaip yra su valiutos ir padidinti šiektiek kainas /rankup
×