Jump to content

MCSLIME.LT

Mūsų projektas vienas populiariausių Lietuvoje! Kas dieną prisiregistruoja apie 100 naujų žaidėjų. Diena vidutinis žaidėjų skaičius yra apie 120 žaidėjų.

Serverio informacija

mcSlime.lt - Populiariausias serveris Lietuvoje!

1 iš 140 žaidėjų

Serverio IP: mc.mcslime.lt

Šiandienos rekordas: 3

Serverio rekordas: 380

Rekordas pasiektas: 2021-05-04

Grupas

Užblokuotas
  • Pranešimai

    20
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

  • LAIMĖTA DIENŲ

    4

Viskas, ką paskelbėGrupas

  1. Sveikas, Pradėkime nuo to, kad parašiai skelbima ' tpr glpvp ' kuris yra nereikšmingas, tarkim būtum parašęs ; ' Kviečiu ateiti pasidaužyti /tpr glpvp ' tuomet supraščiau ir nebučiau mutines, pagal esamas taisykles turėjai būti nubaustas, tavo pateiktuose įrodymuose jau matosi, kad buvo pažeista taisyklė.
  2. Jei toje duobeje, buvo jų ally, tai nemanau kad kažka reiktu baust, bet nežinau idėja nekažka. Jei įšoko vadinas būvo jų pasirinkimas. Prieš.
  3. Nežinau, nemanau kad tai būtų naudingą pačiam pvp, manau reikia palikti kaip ir yra dabar. Prieš.
  4. Tavo vardas žaidime: Grupas Giriamo asmens vardas žaidime: M416gIrL Priežastis: Giriu, kad išsprendė visas iškylusias mano problemas serverio klausimais, bei padėjo susigražinti savo prarastus daiktus dėl vagystes žalos. Atliko darbus tvarkingai ir greitai, noriu padėkoti dar karta /:) (AČIŪŪ) Btw: SLAVA UKRAINI!
  5. Išties gera, idėja pritariu, būtų daugiau veiksmo patiems FC nariams. Už.
  6. ANKETA: Tavo vardas žaidime: Grupas Giriamo asmens vardas žaidime: Dev1las Priežastis: Sveiki, norėčiau pasikalbėti apie "Dev1las" kuris prisijungė jau šią savaite į bcm tikrai norėčiau pagirti dėl jo pačio pozityvumo, nes jis moka motyvuoti žmones mane padarė motyvuotų per viena vakara, padėjo viskuom paaiškino detaliai ko tik paklausiau, galiu pasisakyti tikrai senai tokio gero veido tarp bcm nemačiau, tikrai vertas bent v. pagalbos ranko, tokiu tik daugiau myliu bučiuoju, Grupas.
×