Jump to content

MCSLIME.LT

Mūsų projektas vienas populiariausių Lietuvoje! Kas dieną prisiregistruoja apie 100 naujų žaidėjų. Diena vidutinis žaidėjų skaičius yra apie 120 žaidėjų.

Serverio informacija

mcSlime.lt - Populiariausias serveris Lietuvoje!

140 iš 140 žaidėjų

Serverio IP: mc.mcslime.lt

Šiandienos rekordas: 140

Serverio rekordas: 380

Rekordas pasiektas: 2021-05-04

Parzis_

Vyr. Pagalba
  • Pranešimai

    99
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

  • LAIMĖTA DIENŲ

    16

Parzis_ last won the day on Kovas 23

Parzis_ had the most liked content!

REPUTACIJA

47 Naujokas

1 Sekėjas

Apie Parzis_

  • Rankas
    Narys
  • Gimtadienis 2007.01.13

Profilio informacija

  • Lytis
    Vyras

Paskutiniai profilio lankytojai

15.773 profilio peržiūros
  1. Sveikas, čia žaidėjų nusiskundimai. Nori rašyti papeikimą, tai ir rašyk papeikimų skiltyje.
  2. Sveiki, pamokinsiu kaip reikia susikurti su pagaliuku 65x65 rezidenciją, kad negalėtų jumis nužudyti, ar apgriauti/apstatyti jūsų rezidencijos, bei keleta komandų pradžiai išmokti. (Reso dydis turėtų gautis 4225m2, truputi susimaišiau 2 blokais) Viską rasite video medžiagoje:
  3. Sveikas, anti-kb pas tave tikrai matosi ir labai akivaizdžiai, žmogus tave tranko ir tu nepajudi nė kiek, o video medžiagoje žmonės už jūsų ir pats filmuotojas skrenda kiekvieną smūgį. Ban teisingas, unban nebus. Tema rakinama!
  4. Sveikas, atsijungei patikros metu ir administracija iškart nepuola aiškintis dėl ko tai buvo, kadangi atsijungei be žinios, bei ta tavo nuotrauka man neužkrauna, neatsidaro. Unbano bet kokiu atvėju nebus, nes jau nusipirkai unban`ą... Ban teisingas, unban nebus. Tema rakinama!
  5. Sveikas, permabanu tave blokavau, nes taip įsakė administratorius tai padaryti, nes tu VISAM serveriui pasakei, kad jie yra (n žodis) ir tuo metu buvo apie 130 žaidėjų, o čia žmogus parašė evente kai buvo 20 žaidėjų, bet abu jūs buvote nubausti. Kaip iš senbuvio ne kokį įspūdį rodai kitiems žaidėjams. Jau ne pirmas kartas kai toks dalykas buvo. Norėčiau, kad susiimtum 💓 Įrodymų neprašai kaip matau, bet tik komentaro nori. Kitą kartą ir užtektu parašyti į discord`ą😁
  6. Sveikas, spawneriu tikrai per daug radai kaip "Legit'ui", jei tiksliai, tai radai apie 15 +/- spawneriu per kokia vieną ar dvi valandas, bet tau kasė žmogus visus spawnerius, mano manymu jis bendradarbiavo su tavimi, bet esmės nekeičia, kad kaseisi nuo vieno iki kito spawnerio. Tikrai daug nuotraukų galima prikelti į įrodymus, bet ikelsiu kelias. Įrodymai (kelios nuotraukos iš dešimčių):
  7. ChatMod @MultiviS buvo paaukštintas į Pagalba ChatMod @D3Nnc buvo paaukštintas į Pagalba
  8.  B-ChatMod @Danqibuvo nušalintas dėl taisyklių pažeidinėjimo
  9. Manau jeigu gryšta flatas, tai ir reikia stackinima panaikinti. Geriau sugražinti pilna PvP kaip būdavo,
  10. ✯ @Pagalba @Vyciooks komandą paliko savo noru ✯
  11. Jeigu buvai užblokuotas, tam buvo ir priežastis. Jau kaip pamenu ne pirmą kartą jau pildai discord atsiblokavimą. Patariu nebent susikurti atskira discord mcslimui. Unban nebus.
  12. Wipe darymo siūlymas nieko nepakeis. Bus tada kai praneš. Jeigu turi tikrų pasiūlymų kitam wipe, gali normaliai pasiūlymą užpildyti ir galbūt įdėsime, pakeisime tai.
  13. Vyr. ChatMod @Dumtraukis buvo paaukštintas į Administratorius Pagalba @Wireless buvo paaukštintas į Vyr. ChatMod`us
  14. Administratorius @Calijero komanda paliko savo noru. Esame dėkingi už ilgametį bendradarbiavimą!!
×