Jump to content

MCSLIME.LT

Mūsų projektas vienas populiariausių Lietuvoje! Kas dieną prisiregistruoja apie 100 naujų žaidėjų. Diena vidutinis žaidėjų skaičius yra apie 120 žaidėjų.

Serverio informacija

mcSlime.lt - Populiariausias serveris Lietuvoje!

42 iš 140 žaidėjų

Serverio IP: mc.mcslime.lt

Šiandienos rekordas: 140

Serverio rekordas: 380

Rekordas pasiektas: 2021-05-04

Saltukas_

Saltukas_

Recommended Posts

Vardas žaidime: Saltukas_
Jus užblokavo: Kefyras
Priežastis: atsijungimas patikros metu
Kodėl turėtum būti atblokuotas: buvo taip, aš kovojau /tpr ws res'e, ir staiga, kol aš buvau arenoje, jis mane užšaldė kol aš dar buvau arenoje, po kokių 10 sec., kiti pvp'eriai atejo ir mane nužudė ir aš atsiteleportavęs į spawną paprašiau, kad atiduotų mano dalykus, nes miriau dėl jo, jis man atidavė šarvus ir pasakė įsidėti į pv 1, bandžiau tą komandą, bet ji niekaip neveikė. pasakiau jam ir jis sako jam irgi komandos neveikia, poto pabandžiau prisijungti iš naujo, kad man vėl veiktų komandos (aš buvau jau nebe sufreezintas, galėjau vaikščioti ir t.t.) kai prisijungiau jis buvo mane užblokavęs. tai ir mane neteisėtai užblokavo ir dar miriau dėl jo, nes negalėjau judėti.
image.png.9b6e0505f51a8b567410b352eef03b46.png
Užblokavimo nuotrauka (Privaloma):

  • Haha 2

Dalintis šiuo pranešimu


Link to post
Share on other sites

Sveikas, norėčiau pradėti nuo  to kai viskas prasidėjo, pamačiau tave lygtais su anti kb, ir tu bėgai iškart į safe zoną kai rašiau komandą,  bet tu nespėjai o aš pamačiau kad tave daužo iškart unfreezinau ir tu toliau stovėjai,o paskui spawne atsitelinau pas tavęs visu pirma grąžinau setą, ir  paskui  tu sakai komandos neveikia visokie atmazai prasidėjo,  gerai viskas  bet nereikėjo daryt rr nes faktas kad būsi išjungęs cheat. 

čia kai atsijungei įrodymai :  https://streamable.com/nw2zka

 o čia dėl ko buvai įtariamas :") : https://streamable.com/850c9i 

Dalintis šiuo pranešimu


Link to post
Share on other sites

Komandų naudojimas spawne išjungtas, todėl nei administracijos nariui, nei žaidėjui jos neveikė. Patikra buvo pradėta ir atlikta neteisingai, todėl užblokavimas laikomas netesingu.

Kadangi administracijos narys dar yra naujas šiose pareigose, jam bus priminti patikros darymo reikalavimai ir taisyklės, o žaidėjas bus atblokuotas.

Dalintis šiuo pranešimu


Link to post
Share on other sites
Guest
Ši tema dabar uždaryta papildomiems atsakymams.

×