Jump to content

MCSLIME.LT

Mūsų projektas vienas populiariausių Lietuvoje! Kas dieną prisiregistruoja apie 100 naujų žaidėjų. Diena vidutinis žaidėjų skaičius yra apie 120 žaidėjų.

Serverio informacija

mcSlime.lt - Populiariausias serveris Lietuvoje!

129 iš 140 žaidėjų

Serverio IP: mc.mcslime.lt

Šiandienos rekordas: 141

Serverio rekordas: 380

Rekordas pasiektas: 2021-05-04

Sign in to follow this  
Yoshius

Pasiūlymas su hopperiais ir [ChestSell]

Recommended Posts

Jūsų slapyvardis žaidime:  Yoshy
Kam pasiūlymas skirtas (forumui/serveriui):  Serveriui
Kuo šį idėja bus naudinga:  Patogesnis gyvenimas...
Detalus pasiūlymo aprašymas:  Pirmoji mintis kilo jog, kai prisipildo pilnas chest'as, [ChestSell] galėtų pakeisti spalvą ir taip būtų labai lengva pamatyti kiek procentaliai fermoje esančių chest'ų yra užpildyti, nereiktų tikrinti ar ten dar kažkaip checkint ir gaišti laiką.

Antroji mintis kilo jog, pridėti specifinį hopperį, t.y. tam tikro daikto hopperis. Jo kaina būtų kiek didesnė nei pačio brangiausio hopperio kaina shope, bei , jis atliktų tokia pat funkcija kaip ir fermų hopperiai, t.y. rinktų tik vieną tam tikrą daiktą, tačiau jį eitų pasirinkti kažkokiu taip būdu. Griaunant didelį kiekį blokų kai kada tai patogu, paprasta, ir manau tikrai pasiteisintų, ypač toks pasiteisinimas būtų jeigu, tarkime, hopperį naudotume vienoj fermoj, prireikus galima ir kitoje, bei taip pat parduoti žmogui jį būtų galima dėl daugelio prasmių. Apriboti turėtų būti tokie daiktai kaip set'ai, op'ai, kardai ir kt., kas tarkime pvp arenose gali būti apgaulė žmonių atžvilgiu.

Malonu būtų sulaukti Jūsų visų nuomonės. 🙂

Dalintis šiuo pranešimu


Link to post
Share on other sites

1. Nesuprantu, jums jau ir taip palengvino gyvenima su tuom chestsell, kam žiurėt kiek ten tu kaktusu prikrito? Ateini ir parduodi kiek yra. - Nereikalinga

2. Prieš, prasidės dideli abusinimai su tais hopperiais, nepagal porekį, šalinimas jų iš resų nepadės, mcslime community yra pro ant abusinimo.

2. Irgi palengvino jum gyvenima su cac hopperiais ir t.t , nematau tikslo kažką čia dar dadėt.

Viskas yra mano nuomonė.

Dalintis šiuo pranešimu


Link to post
Share on other sites

Dėl ChestSell lentelės spalvos pasikeitimo nepritariu, nes nėra būtina ir taip jau labai lengva ištuštinti full chest vienu paspaudimu.

Dėl specifinio hoperio kuris rinktų tam tikrą daiktą irgi nepritariu, nebent būtų nemaža kaina, viskas subalansuota arba pvz kaip ir su mbox, taip ir hopperius eitų keisti už tam tikrą sumą į norimą daiktą, bet nežinia ar toks dalykas yra įmanomas ir kiek laiko tai užtruktų įskiepinti į serverį be klaidų.

Redaguota nario Wireless

Dalintis šiuo pranešimu


Link to post
Share on other sites

Prisiregistruokite arba prisijunkite norėdami komentuoti

Jūs turite būti forumo narys norėdami komentuoti

Sukurti vartotoją

Prisiregistruokite mūsų bendruomenėje. Tai paprasta!

Registruotis

Prisijungti

Jau turite vartotoją? Prisijunkite.

Prisijunkite
Sign in to follow this  

×