Jump to content

MCSLIME.LT

Mūsų projektas vienas populiariausių Lietuvoje! Kas dieną prisiregistruoja apie 100 naujų žaidėjų. Diena vidutinis žaidėjų skaičius yra apie 120 žaidėjų.

Serverio informacija

mcSlime.lt - Populiariausias serveris Lietuvoje!

0 iš 140 žaidėjų

Serverio IP: mc.mcslime.lt

Šiandienos rekordas: 5

Serverio rekordas: 380

Rekordas pasiektas: 2021-05-04

Justas27

Pasiūlymas priminti taisykles administracijai :)

Recommended Posts

Jūsų slapyvardis žaidime: Justas27
Kam pasiūlymas skirtas (forumui/serveriui): Administracijai
Kuo šį idėja bus naudinga: Daugiau nenutiks tokių situacijų, kurios aprašytos žemiau.
Detalus pasiūlymo aprašymas: Įvykis vienas iš senesnių, bet šiandienai aktualus. Administracijos elgesys nemaloniai nustebino, įdomu kodėl niekas iš administratorių  nestebi bilietų išrašų ir nesiima veiksmų problemai spręsti. Liepos 25 dieną, gavau žaidėjo žinutę su kvietimu prisijungti į kitą serverį. Tokius veiksmus draudžia mcslime serverio discord taisyklių 1.04 punktas. Susisiekus su administracija atsakymo sulaukiau visai greitai iš gerb. ___GG___. Jo atsakymas į mano atsiųstus įrodymus "Žmogus jaučiu tiesiog nežinojo apie šį dalyką". Pirmą kartą iš administracijos išgirdau tokį pasakymą, kuris konstatuoja faktą, kad taisyklių nežinojimas atleidžia nuo atsakomybės (primenu, kad neatleidžia) ir ar tikrai žmogus vertas "Pagalbos" jei nesupranta, kad taisyklės galioja visiem vienodos?

Šiek tiek vėliau, Vyr. Chatmod Kofeynas atsako į mano žinutę "Tigi cia posliems dedems" ir nesiima veiksmų suteikti bausmę discord'o nariui, nors kaip Moderatorius turi galimybę blokuoti žaidėjus. Toliau seka asmeninis susirašinėjimas su Vyr. Pagalba Bienko, pokalbio kontekstas suprantamas daugiausia vienam žmogui. 

Draugiškas pranešimas apie tai, kokios "pagalbos" ir "Vyr. Chatmod'ai" dabar prižiūri serverį. Naujam žaidėjui  pasakymas "Žmogus jaučiu tiesiog nežinojo apie šį dalyką" leis suprast, kad mcslime serveryje gali nežinoti taisyklių ir likti nenubaustu. Tikiuosi, kad bus primintos serverio taisykles ir bendravimo normos administracijai ir tokios situacijos daugiau nepasikartos nei man, nei kitiem serverio žaidėjam.

IMG_3353.thumb.jpg.5697c13e13167954876580064603e948.jpg

Redaguota nario Justas27
  • Patinka 3
  • Ačiū 1
  • Teigiamas 3
  • OHO 1

Dalintis šiuo pranešimu


Link to post
Share on other sites
Guest
Ši tema dabar uždaryta papildomiems atsakymams.

×