Jump to content

MCSLIME.LT

Mūsų projektas vienas populiariausių Lietuvoje! Kas dieną prisiregistruoja apie 100 naujų žaidėjų. Diena vidutinis žaidėjų skaičius yra apie 120 žaidėjų.

Serverio informacija

mcSlime.lt - Populiariausias serveris Lietuvoje!

0 iš 140 žaidėjų

Serverio IP: mc.mcslime.lt

Šiandienos rekordas: 3

Serverio rekordas: 380

Rekordas pasiektas: 2021-05-04

Sign in to follow this  
GabeItch

Moderni turto atėmimo schema teleportais

Recommended Posts

ANKETA:

Jūsų vardas žaidime:  GabeItch
Skundžiamo žaidėjo vardas žaidime: NexDev
Priežastis:  Atitelino mane pas save, jo draugai kaip pitbuliai šoko ant manės su kardais ir užmušė jo draugs vardu ''Wazap'' . ''NexDev'' minėjo, jog tai buvo ''klaida'' (atiteleportavimas). Pradėjau klausinėti apie mano prarastų pinigų gražinimą, nes galvojau gal tikrai suklydo žmogelis. Dėja, tokią pačią klaidą darė ir antrą kartą (atitelino vėl mane pas save). Šį kartą jau sukonstravo man kankinimo kamerukę, bet spėjau išsitelinti (grubi klaida iš jų pusės). Tada nieko nelaukęs išėjau iš serverio, kad neatitelintų, neužmuštų dar kartą, nes nepasidėjau pinigėlių (buvau visiškoj panikoj!!).  P. s. Buvo ir daugiau ten jų (mušeikų), bet nespėjau įsidėmėti nicku, filmuoti taip pat nespėjau. Todėl įdėsių chat logų nuotrauką. Labai norint galiu ir visą chat log failiuką atsiųsti. Pradžia nuo 23:21:58

Neprašau jokių kompensacijų ar bausti šiuos parazitus. Bet gal ši istorija padės pakeisti kažką, kad nebūtų galima taip lengvai telinti žmonių. Arba aš pats gal kažko nesuprantu ir įmonama padaryti, kad netelintų vargšų ūkininkų kur tik nori. Jeigu taip, tai atsiprašau. Nu ir aišku, pasidėsiu pinigus į banką.
Data: 2022-12-02 23:21:58
Įrodymai: https://imgur.com/a/nh5a6fc

Pradžia nuo 23:21:58

  • Teigiamas 1

Dalintis šiuo pranešimu


Link to post
Share on other sites
Guest
Ši tema dabar uždaryta papildomiems atsakymams.
Sign in to follow this  

×