smile123 9 Paskelbta Gruodis 7, 2022 ANKETA: Tavo vardas žaidime: smile Giriamo asmens vardas žaidime: M416girl Priežastis: tiesa sakant, galvojau, kad ji mažai kuo gali padėti, nes yra jauna mergina, tačiau... Tačiau kiek teko į ją kreiptis pagalbos/patarimo tiek visada sulaukdavau. Pirmas įvykis buvo toks, kad iš manęs pavogė ypatinga kirvį, kreipiausi į ją ir ji aiškinosi aiškinosi ir surado mano ypatingajį kirvuką ir nubaudė vagį. Antrasis įvykis vėl gi apie vagystę. Apvogė mano resą ir aš kreipiausi į ją (nes pastaruoju metu tik ji viena būna online is pagalbos) ir ji ypač greit sureagavo į mano pagalbos prašymą, greit išsiaiškino vagį, iškarto jį nubaudė ir greitai surado pavogtus daiktus (hopper). Kiek tenka turėti su ja reikalų - visada viskas praeina sklandžiai, greitai ir maloniai. Malonu su Tavimi, M416girl, turėti reikalų! 1 Dalintis šiuo pranešimu Link to post Share on other sites
Velnias 36 Paskelbta Gruodis 7, 2022 Jo prisidedu prie šitos panelės pagyrimo kuri iš kauno rajono Dalintis šiuo pranešimu Link to post Share on other sites
M416gIrL 68 Paskelbta Gruodis 7, 2022 Smile, tavo žodžiai glosto širdį, ačiū ❤️ 1 Dalintis šiuo pranešimu Link to post Share on other sites
afkacc 63 Paskelbta Gruodis 8, 2022 On 2022-12-07 at 19:55, smile123 rašė: ANKETA: Tavo vardas žaidime: smile Giriamo asmens vardas žaidime: M416girl Priežastis: tiesa sakant, galvojau, kad ji mažai kuo gali padėti, nes yra jauna mergina, tačiau... xDDDD. mldc Dalintis šiuo pranešimu Link to post Share on other sites
Patrik 334 Paskelbta Gruodis 8, 2022 saunuole 1 Dalintis šiuo pranešimu Link to post Share on other sites
Velnias 36 Paskelbta Gruodis 15, 2022 On 2022-12-07 at 20:37, M416gIrL rašė: Smile, tavo žodžiai glosto širdį, ačiū ❤️ Degtinė glosto širdį Dalintis šiuo pranešimu Link to post Share on other sites