Jump to content

MCSLIME.LT

Mūsų projektas vienas populiariausių Lietuvoje! Kas dieną prisiregistruoja apie 100 naujų žaidėjų. Diena vidutinis žaidėjų skaičius yra apie 120 žaidėjų.

Serverio informacija

mcSlime.lt - Populiariausias serveris Lietuvoje!

3 iš 140 žaidėjų

Serverio IP: mc.mcslime.lt

Šiandienos rekordas: 5

Serverio rekordas: 380

Rekordas pasiektas: 2021-05-04

KrisJust

Peikiu Feniksas_

Recommended Posts

Tavo vardas žaidime:  Pabarstukas
Peikiamo asmens vardas žaidime:  Feniksas_
Priežastis:  Gavau free ban, nors adminas pripažino, kad aš nieko neturiu, bet buvo ištrinta šiukšliadežė ir buvo rasta senų client'ų tokiu kaip tuke ir koid nors šie client'ai 1.8.8 versijai, bet pagal taisykles turėjo, nes yra adminu taisyklese nors paprastu žmoniu nėra
Įrodymai: 
image.thumb.png.6d817158184b42cddee85ff917c618f3.png

Dalintis šiuo pranešimu


Link to post
Share on other sites

Laba diena Gerb. @KrisJust, pasikartosiu tą patį ką ir kalbėjome patikros metu tau įrašinėjant patikrą.

Pas jus patikros metu gautuose rezultatuose kaip ir minėjote buvo aptikta žaidimą palengvinančių programų clientai, vieną iš jų googlinau ir kiek supratau kaip minėjote jis skirtas 1.8 ,,Minecraft'' versijai, tačiau sekančio client'o negooglinau ir nesu tikras kokiai versijai jis skirtas.

Taipogi patikros rezultatuose buvo užfiksuota jog prieš 168 sekundes buvo išvalyta jūsų šiūkšliadėžė, ko pasekoje jūs panaikinote įrodymus jog naudojate žaidimą palengvinančias programas kurių patikros metu nepavyko identifikuoti kokiai versijai jos skirtos ir kokio jos pobūdžio (t.y. ar auto clicker ar kt.).

Kadangi patikros metu prisipažinote jog naudojate žaidimą palengvinančias programas kitame projekte (t.y. kaip teigėte HyPixel), ir teigėte jog šiame projekte jų nenaudojote tačiau prieš patikrą išvalėte savo kompiuterio šiūkšliadėžę ir negalėjau patvirtinti jūsų žodžių bei paskutinėmis mano žiniomis žaidėjas išvalęs savo šiūkšledėžę 30min laikotarpyje iki patikros ar patikros metu yra baudžiamas už žaidimą palengvinančių programų turėjimą ir (ar) naudojimą.

Buvote užblokuotas 14d. terminui dėl žaidimą palengvinančių programų naudojimo.

Žemiau prisegu patikros rezultatus.

 

Redaguota nario Feniksas_
  • Teigiamas 1

Dalintis šiuo pranešimu


Link to post
Share on other sites
Guest
Ši tema dabar uždaryta papildomiems atsakymams.

×