Jump to content

MCSLIME.LT

Mūsų projektas vienas populiariausių Lietuvoje! Kas dieną prisiregistruoja apie 100 naujų žaidėjų. Diena vidutinis žaidėjų skaičius yra apie 120 žaidėjų.

Prisijunge žaidėjai

1
kazkas2
2
mrjibanas
3
kasyra
4
nemunelisyt
5
fr0stas
6
cactus3
7
emilijusa
8
gnomas1
9
cierik
10
tysomuch
11
kosmonautas_
12
tyzas
13
sodope3
14
br0ke
15
fr0stass
16
tasmangas
17
drocelis
18
byrutka
19
arabiiiic
20
ugnespapas
21
kamilea
22
cigonas
23
monctras
24
parkis
25
negrasmartis
26
edziu_alt
27
pvpbotas
28
armandazx
29
mykoliukass
30
levanda
31
kasyraafk
32
mrgaga
33
tysomuchafk
34
nedusis
35
dumbe
36
normalei
37
mrgaga_afk
38
mrjibanasafk
39
pera
40
glade
41
nedusisafk
42
mykoliukasss
43
cactus9
44
xanaxabu4
45
kashioras
46
martynas56
47
adsstriker
48
kestysss

Serverio informacija

mcSlime.lt - Populiariausias serveris Lietuvoje!

48 iš 180 žaidėjų

Serverio IP: mc.mcslime.lt

Šiandienos rekordas: 69

Serverio rekordas: 380

Rekordas pasiektas: 2021-05-04

Sign in to follow this  
Qira

Free mute :D

Recommended Posts

Jūsų vardas žaidime: Taffel
Skundžiamo žaidėjo vardas žaidime: Parzis
Priežastis Free mute'as, parašiau kad ateitu žaidėjai ./warp 1v1 ir užmutino? huh? Jau antra karta taip pirma kart tai nekreipiau dėmesio antra kart parašiau skunda 🙂
Data: 2023-03-03
Įrodymai: 
image.png.a44b40696fa7d85a5e80d952c1e51209.pngimage.png.6649230594824bd89e2c1e99128a33f9.png

Dalintis šiuo pranešimu

Sveikas, gavai mutę kadangi nenurodei kodėl žaidėjai turėtų ten eiti, tavo skelbimas buvo bereikšmis, nežinia kodėl ten žaidėjai turėtų eiti, ar ten vykstą droppas, ar pasimušt, ar pasižiūrėt kažką, gal netyčia parašei ir pnš. Rašant skelbimus reikia juos pilnai užbaigti, pvz: "/warp 1v1 ateiname pasimušti!" (Įrodymai pas tave jau net nuotraukuose matosi, bet įkelsiu vis dėl to). Mutinau per tą pačią dieną du kartus ir dėl tos pačios priežasties, nežinau kodėl vėl reikia rašyti tokį patį skelbimą kurį gavai mutę tą pačią dieną. (Nuotraukos truputį skirtingos laiku, bet ta pati diena ir skelbimas).

2023-03-03_15.17.23.png

Redaguota nario Parzis

Dalintis šiuo pranešimu

Prieš 17 minutes(-ių), Parzis rašė:

Sveikas, gavai mutę kadangi nenurodei kodėl žaidėjai turėtų ten eiti, tavo skelbimas buvo bereikšmis, nežinia kodėl ten žaidėjai turėtų eiti, ar ten vykstą droppas, ar pasimušt, ar pasižiūrėt kažką, gal netyčia parašei ir pnš. Rašant skelbimus reikia juos pilnai užbaigti, pvz: "/warp 1v1 ateiname pasimušti!" (Įrodymai pas tave jau net nuotraukuose matosi, bet įkelsiu vis dėl to). Mutinau per tą pačią dieną du kartus ir dėl tos pačios priežasties, nežinau kodėl vėl reikia rašyti tokį patį skelbimą kurį gavai mutę tą pačią dieną. (Nuotraukos truputį skirtingos laiku, bet ta pati diena ir skelbimas).

2023-03-03_15.17.23.png

Rašiau todėl nes kai tu būni offline visados manęs niekas nemut'ina už ta aš pripratęs greitai parašyt ir spaust enter visados įpratimas, bet tu tik vienas mane mute'inai už šita kzn 😄

Dalintis šiuo pranešimu

Prieš 4 minutes(-ių), Qira rašė:

Rašiau todėl nes kai tu būni offline visados manęs niekas nemut'ina už ta aš pripratęs greitai parašyt ir spaust enter visados įpratimas, bet tu tik vienas mane mute'inai už šita kzn 😄

Nereikia skubėti rašyt skelbimų. ne mirties nuosprendis. Kai esu offline ir tavęs nemutina net pagalbos, nereiškia, kad jie laisvi amžinais yra, jie visuomet turi darbo, kaip mes, chat prižiūrime.

Dalintis šiuo pranešimu

Prieš 11 minutes(-ių), Parzis rašė:

Nereikia skubėti rašyt skelbimų. ne mirties nuosprendis. Kai esu offline ir tavęs nemutina net pagalbos, nereiškia, kad jie laisvi amžinais yra, jie visuomet turi darbo, kaip mes, chat prižiūrime.

N kartų esu rašęs ''warp 1v1'' niekas nemūtino kol tu neatsiradai serveryje o aš jau tą patį rašau 6dienas non stop kiek viena diena 😄

Dalintis šiuo pranešimu

Mute buvo neteisingas 

Su administracijos nariu išsiaiškinau privačiai. Kai būsiu serveryje, įspėjimą nuimsiu.

Atsiprašome už nepatogumus

Tema rakinama 

• Patinka 1

Dalintis šiuo pranešimu

Guest
Ši tema dabar uždaryta papildomiems atsakymams.
Sign in to follow this