Jump to content

MCSLIME.LT

Mūsų projektas vienas populiariausių Lietuvoje! Kas dieną prisiregistruoja apie 100 naujų žaidėjų. Diena vidutinis žaidėjų skaičius yra apie 120 žaidėjų.

Serverio informacija

mcSlime.lt - Populiariausias serveris Lietuvoje!

48 iš 140 žaidėjų

Serverio IP: mc.mcslime.lt

Šiandienos rekordas: 140

Serverio rekordas: 380

Rekordas pasiektas: 2021-05-04

Sign in to follow this  
Maleikis

Free Banas :)

Recommended Posts

Vardas žaidime: gugasder
Jus užblokavo: Parzis
Priežastis: Prieš patikra trinta šiukšlinė/laiko gaišinimas/buvai perspėtas anksčiau... 
Kodėl turėtum būti atblokuotas: Atėjęs į discord'ą atsiunčiau Echo, Pagalba Parzis gavo atsakymus, aš išjungiau Echo sako kad tau sakė kad reikia išjungti, nors nežinojau, sako trinta šiukšlina kur nieko netryniau, ir mano internetas išmetinėjo oras jam rodžiau ekraną, aš jam parašęs į Discord'ą jisai atsakė tu buvai atsijungės 4 kartus, čia dėl to nes mano internetas ''šūdas''
Užblokavimo nuotrauka (Privaloma):

1681740576810587015377275486012.jpg

Dalintis šiuo pranešimu


Link to post
Share on other sites

Sveikas, gavai baną kadangi uždarei echo kai nebuvo tau liepta, pačioj pradžioje tu juokavai su echo išjungimu, bet žinojai kur būtų tave nuvedę taip, ir aiškus daviau dar galimybę parsisiųsti echo dar karta, kuris tau trunka labai ilgai, parsisiuntės rodė, kad šiukšlinė buvo trinta grynai kai dar buvai išjungęs echo (Echo tau trūko gal 10-15 min parsisiųsti), dar kai nebuvai pridėjęs į discord ir tave "iškickino" iš serverio, jau būtų buvęs automatiškas ban, kadangi nežinoma priežastis, bandai vengt ar pnš. Video gale dar man sakai "Jeigu parodau kur slepiu auto clickerį, nebaninsi ok?".

Įrodymai: Imgur: The magic of the Internet (Kai kur per video teko šaldyti screen ar pnš. kadangi sharinai ekrana per telefoną ir kartais matydavosi tavo kakta ar net veidas)

Redaguota nario Parzis

Dalintis šiuo pranešimu


Link to post
Share on other sites

Tau patikros metu buvo administracijos narys pasakęs jog neišjungti echo, o tu vistiek išjungiai kaip čia suprast ? Ir net vaizdo medžiagos  pabaigoje pats pasisakei, kad "galiu parodyti, bet tu mane paleidi iš patikros"

-UNBAN NEBUS-

-Tema rakinama-

Dalintis šiuo pranešimu


Link to post
Share on other sites
Guest
Ši tema dabar uždaryta papildomiems atsakymams.
Sign in to follow this  

×