Jump to content

MCSLIME.LT

Mūsų projektas vienas populiariausių Lietuvoje! Kas dieną prisiregistruoja apie 100 naujų žaidėjų. Diena vidutinis žaidėjų skaičius yra apie 120 žaidėjų.

Serverio informacija

mcSlime.lt - Populiariausias serveris Lietuvoje!

0 iš 140 žaidėjų

Serverio IP: mc.mcslime.lt

Šiandienos rekordas: 9

Serverio rekordas: 380

Rekordas pasiektas: 2021-05-04

Feniksas_

Paslaugų galimybių nuėmimas pasibaigus paslaugai.

Recommended Posts

Jūsų vardas žaidime: @Feniksas_
Skundžiamo žaidėjo vardas žaidime: --
Priežastis: Nepateikta detali informacija.
Data: 2023-05-11
Įrodymai: Laba diena, nusprendžiau pakurti šią temą vien dėl teikiamos informacijos stygiaus. Kalbant plačiau tai būtų informacija su paslaugų galimybėmis bei jų trukmėmis, konkrečiau apie paslaugų teikiamus pranašumus (Pvz.: /nick, /anvil, spalvoti tekstai ant ženklų). Žaidžiu projekte tikrai ne pirmą dieną ir ne kartą buvo įsigyta vienokia ar kitokia paslauga tačiau, su šia situacija teko susidurti pirmą kartą nors tai niekam netrugdė kelis gerus mėnesius. Einant prie esmės jeigu jau kaip minėjo administracijos narys jog tai nuimama tai būkite mieli ir apie tai informuokite su šia tema susijosioje vietoje kadangi dabartės be pateiktos informacijos gaunasi tikrai juokinga situacija vienas dalykas nuimamas kiti leidžiami, o konkrečiai argumentuoti negalėjo dėl ko ir kokiu pretekstu.

Redaguota nario Feniksas_

Dalintis šiuo pranešimu


Link to post
Share on other sites

Skundo aprašymas neaiškus ir perdaug nereikalingo teksto. O jei kalbant apie tavo iškeltą problemą, kuri labai neaiškiai pateiktą, tai manau kiekvienas supranta, kad pasibaigus paslaugai, netenki ir jos pranašumų. 

  • Patinka 1

Dalintis šiuo pranešimu


Link to post
Share on other sites
Guest
Ši tema dabar uždaryta papildomiems atsakymams.

×