Okamis 85 Paskelbta Gruodis 30, 2019 (edited) Jūsų slapyvardis žaidime: Okamis. Kam pasiūlymas skirtas (forumui/serveriui): Serveriui. Kuo šį idėja bus naudinga: Pagerins bendrą serverio vaizdą. Detalus pasiūlymo aprašymas: Siūlau kiekvieną wipe nebepanaikinti /playtime valandų. Manau, būtų įdomu kaupti valandas ir matyti kuris žaidėjas yra daugiau laiko praleidęs žaidime. Redaguota Gruodis 30, 2019 nario Okamis Dalintis šiuo pranešimu Link to post Share on other sites
SuperGoldas 386 Paskelbta Gruodis 30, 2019 aš UŽ Bet tokiu atvėju reikėtu pašalinti laiko kylimą esant AFK. Dalintis šiuo pranešimu Link to post Share on other sites
Neziniukas 98 Paskelbta Gruodis 30, 2019 (edited) Prieš, nenoriu jog žmonės pamatytų koks aš naulaiferis. Redaguota Gruodis 30, 2019 nario Neziniukas 1 4 Dalintis šiuo pranešimu Link to post Share on other sites
Flonder13 444 Paskelbta Gruodis 30, 2019 toks manymas, kad pradės vienas bullyinti kad nolifina minecrafta Dalintis šiuo pranešimu Link to post Share on other sites
achxoo 114 Paskelbta Gruodis 30, 2019 Pritariu neziuniukui - nolaiferiai kentes pries Dalintis šiuo pranešimu Link to post Share on other sites
Crow 30 Paskelbta Gruodis 30, 2019 Pries Nes kiti zaidejei paliks afk botus ir vaidins kietu kad tiek prazaide be afk stovejimo. Dalintis šiuo pranešimu Link to post Share on other sites
Okamis 85 Paskelbta Gruodis 30, 2019 19 minutes ago, Crow said: Pries Nes kiti zaidejei paliks afk botus ir vaidins kietu kad tiek prazaide be afk stovejimo. 1 hour ago, ??? said: Pritariu neziuniukui - nolaiferiai kentes pries 1 hour ago, Neziniukas said: Prieš, nenoriu jog žmonės pamatytų koks aš naulaiferis. Įdomios jūsų nuomonės, galima ir padaryt, jog jeigu nevaikštai nesikaupia valandos Dalintis šiuo pranešimu Link to post Share on other sites
Yuzi 193 Paskelbta Gruodis 30, 2019 Nemanau, jog būtų jau labai reikalinga ši idėja, bet dėl, smagumo valios, kodėl gi neįkelt:D Bent jau iš mano dalies - už būčiau. Dalintis šiuo pranešimu Link to post Share on other sites
Deimis. 42 Paskelbta Gruodis 31, 2019 Aš UŽ Dalintis šiuo pranešimu Link to post Share on other sites
Kentukas 217 Paskelbta Gruodis 31, 2019 Visiška LEMPA. PRIEŠ. 1 1 Dalintis šiuo pranešimu Link to post Share on other sites
BELARUS 5 Paskelbta Sausis 1, 2020 +++ noru buti didzeuses nulaiferis Dalintis šiuo pranešimu Link to post Share on other sites