Jump to content

MCSLIME.LT

Mūsų projektas vienas populiariausių Lietuvoje! Kas dieną prisiregistruoja apie 100 naujų žaidėjų. Diena vidutinis žaidėjų skaičius yra apie 120 žaidėjų.

Serverio informacija

mcSlime.lt - Populiariausias serveris Lietuvoje!

59 iš 140 žaidėjų

Serverio IP: mc.mcslime.lt

Šiandienos rekordas: 144

Serverio rekordas: 380

Rekordas pasiektas: 2021-05-04

Sign in to follow this  
mcmerenda

Admin pasinaudojimas tarnybine padetim

Recommended Posts

Jūsų vardas žaidime: mcmerenda
Skundžiamo žaidėjo vardas žaidime:  Goccu
Kokiu tikslu skundžiate žaidėją?: be priezasties atejo i resa pradejo skraidyt, zmones pradejo rasyt ka jis cia veikia, as pasiunciau ji i savo res, izeidziau ji per chata ir jis man dave 2 val mute??

Foto matosi kaip jis zmonem rasineja jog mazai moku tik uz dirto ir sando statyba, kur dar kaktusus ir fencus pats statausi, bet esme kad adminas atejes pas mane i resa prie mano darbuotoju nesamones rasineja ir man trugdo versla :D. Net nekalbu kad nebuvo jokiu ispejimu ar kad tiesiog ji per chata cia pasiunciau, bet matomai vaiko ego buvo per didele ir ka jis daugiau padarys tai tik mute duos.

Buciau labai dekingas, kad tokie veikejai prarastu privilegijas ir taptu paprasti zaidejai, tada gal suprastu kaip yra sunku grindint, o ne tik ateit ir pist visiem prota
Data: 2024-06-16
Įrodymai: 

Pries tai dar zmones klause ka cia veikia admin sitam rese, tas raudonas nickas tikrai nukreipia demesi.

2024-06-16_20_24_38.thumb.png.a6c82a64c9dcb6a0713c0d39ead9ec64.png2024-06-16_20_24_49.thumb.png.8b3dab71ad8db57c35d7e3137fe27392.png2024-06-16_20_24_59.thumb.png.16a805c35a0ab2827e252cef4246a89a.png

Dalintis šiuo pranešimu

tai px seni cia kad pavadinai ji susruteliu ir kurwa ane

Dalintis šiuo pranešimu

Nežinau ką čia bandai įrodyti, įkėliai pats nuotrauką kaip negražiai su manim šneki, nors nei vieno blogo tau žodžio nepasakiau 😄 + nice čytukai :DDD "Nametag'ai" 😄

• Teigiamas 1

Dalintis šiuo pranešimu

Prisiregistruokite arba prisijunkite norėdami komentuoti

Jūs turite būti forumo narys norėdami komentuoti

Sukurti vartotoją

Prisiregistruokite mūsų bendruomenėje. Tai paprasta!

Registruotis

Prisijungti

Jau turite vartotoją? Prisijunkite.

Prisijunkite
Sign in to follow this