Jump to content

MCSLIME.LT

Mūsų projektas vienas populiariausių Lietuvoje! Kas dieną prisiregistruoja apie 100 naujų žaidėjų. Diena vidutinis žaidėjų skaičius yra apie 120 žaidėjų.

Serverio informacija

mcSlime.lt - Populiariausias serveris Lietuvoje!

107 iš 140 žaidėjų

Serverio IP: mc.mcslime.lt

Šiandienos rekordas: 141

Serverio rekordas: 380

Rekordas pasiektas: 2021-05-04

xerebs

Narys
  • Pranešimai

    24
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Viskas, ką paskelbėxerebs

  1. Jūsų slapyvardis žaidime: xerebs. Kam pasiūlymas skirtas (forumui/serveriui): forumui. Kuo šį idėja bus naudinga: parduoti res'us ar plotus. Detalesnis pasiūlymo aprašymas: pastatei, nufotkinai, įkėlei, pardavei.
  2. Jūsų slapyvardis žaidime: xerebs Kam pasiūlymas skirtas (forumui/serveriui): serveriui Kuo šį idėja bus naudinga: mažesnis afk žaidėjų skaičius, leis lengviau prisijungti į serverį kitiems. Detalesnis pasiūlymo aprašymas: ---
  3. Jūsų slapyvardis žaidime: xerebs. Kam pasiūlymas skirtas (forumui/serveriui): serveriui Kuo šį idėja bus naudinga: didesnis res - daugiau vietos statyboms, pvp arenoms, ar šeip išgyvenimui. Detalesnis pasiūlymo aprašymas: tiesiog siūlau padaryti didesnį res'o limita. 80x80 ar 100x100 nežinau..
  4. Nu gal ir taip, bet nemanau kad kažkas blogo čia būtų jei kickintų afk visus
  5. aš nenoriu keiktis, bet tu nesupratai, kad čia dėl pilno žaidėjų skaičiaus servery?? 150/150 ir paaiškink prie ko tas pc ir internetas..
  6. nu aš manau, kad jis turėjo omeny, 50x50 nemokamas, o res limitas būtų koks 100x100 bet nuo 51x51 jau reikėtu mokėti pinigus. Nu čia tipo su pluginais kažkaip sužaist
  7. nu ką čia kepi, kas per klausimas kodėl neužtenka 50x50, nu nes per mažai vietos statyti? paprasčiausias atsakymas
  8. Nematau realių argumentų kodėl rašot PRIEŠ, visada buvo, užtenka ir tt.. Čia ne argumentai, parašykit kodėl prieš, kuom jums trukdytų jeigu būtų 80x80. O į klausimą, ar man neužtenka 50x50, tai taip, man neužtenka 50x50
  9. Tiesos yra aišku.. Beeeet, ne visi res'ai su move false ? Esu ne viename serveryje žaidęs kur didesni res'o limitai, asmeniškai aš bėdų neturėjau 50x50 = 2500 75x75 = 5625 Tai 75x75 vos ne 2.5 kartų daugiau blokų turi res'e negu 50x50 nu aš manau nebūtų bėdos, jei būtų didesni res'ai. Turiu ir aš antrą acc, bet nėra patogu junginėtis ?
  10. Jūsų slapyvardis žaidime: xerebs Kam pasiūlymas skirtas (forumui/serveriui): forumui Kuo šį idėja bus naudinga: Res'ų ar plotų pardavimai Detalesnis pasiūlymo aprašymas: Na, mano tikslas paprastas - uždirbti serveryje ;D tai statau ir parduodu, būtų paprasta, nufotkinai, sukėlei nuotraukas ir įkelti post'ą į forumą. Manau suprasit ;D
  11. O jeigu ban'inti IP BAN ? Gerai, davėt man įdėją, eisiu statyti PVP areną, laukit
  12. Nors neinu PVP, bet esu prieš. Manau geriau būtų arena, iš kurios negalėtų pabėgti ir tiek. O dėl cheat'erių, tai daryti daugiau prižiūrėtojų, ir ban'inti cheat'erius lauk.. O arena iš kurios neitų pabėgti, nesunkiai padaroma.
  13. Sukūriau naują temą, ši tema gali būti ištrinta, ar užrakinta. Ačiū už nuomones
  14. Sveiki. Taigi, sumasčiau parduoti savo /plotme. Laiko statyboms buvo skirta tikrai daug. Jei kas norite nupirkti, kainą galite komentuoti, arba į asmenines žinutes.. Nu arba užgaudysit serveryje ;D Plotą galite apžiūrėti /plotme h xerebs .. Prisegu nuotraukas : https://imgur.com/a/lGbSflv
  15. Na matai, kai aš žaidžiu išvien tik statau? kaimelio namus mažus moku mintinai, didžiuosius kopijavau iš survival.. O seniau statydavau creative kaimelius iš youtubes. Tikslas buvo išmokti kaip kur kas ką.. Tai tie trys namukai pastatyti pačio, o daugiau nebuvo ką žiūrėti iš interneto ?
  16. Okeeei, parašysiu. Bet, gal išeitų atrasti kokią kitą išeitį, nu nes žadu vistiek dar statyti, o labiau prie širdies statyti plotuose, kad galėčiau pats perleisti?
  17. Aš daviau Jums įdėją, kuri manau pasiteisintų. Tai manau pasirūpinkit Jūs apklausa, ar vertėtų ar ne. Ačiū.
  18. tai reiškia šita tema turėtų būti sukurta, nes ne visi perka paslaugas serveryje, o parduoti dažnai yra ką. Kad ir tą pačią skylę 50x50 perka kiti ?
  19. O kaip tą skelbimą daryti? Aš kiek domėjausi tai tik nusipirkęs paslaugą gali skelbimą padaryt? Jeigu taip, tai tada nevisi gali skelbti..
  20. O neitų pridėti žmogų į tą plotą ir pačiam išeiti iš jo? Ar nedings viskas kas pastatyta? Resa gal net lengviau būtų taip pastatyti, bet man nepatinka, kad aplink visokie 50x50 bokštai pristatyti, duobės, seip iškasineta viskas, negražiai atrodo, o plotuose viskas tvarkingai ?
×