Jump to content

MCSLIME.LT

Mūsų projektas vienas populiariausių Lietuvoje! Kas dieną prisiregistruoja apie 100 naujų žaidėjų. Diena vidutinis žaidėjų skaičius yra apie 120 žaidėjų.

Serverio informacija

mcSlime.lt - Populiariausias serveris Lietuvoje!

137 iš 140 žaidėjų

Serverio IP: mc.mcslime.lt

Šiandienos rekordas: 141

Serverio rekordas: 380

Rekordas pasiektas: 2021-05-04

NaraSheiy

Narys
  • Pranešimai

    12
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

REPUTACIJA

0 Neutralus

Apie NaraSheiy

  • Rankas
    Naujokas

Paskutiniai profilio lankytojai

Naujausi lankytojų blokas yra išjungta ir nebėra rodomas kitiems vartotojams.

  1. Jūsų vardas žaidime: NaraSheiy Skundžiamo žaidėjo vardas žaidime: Scott Kokiu tikslu skundžiate žaidėją?: Mano tikslas kad sis zaidejas gautu ban uz tokus dalykus ir atgauti savo item kur matosi inv ss ir 200k uz galva Aplinkybes nuejau i res nusipirkti p5seto batukus i res kur jis pats sake kad ten yra nueinu ir tas istryne res ir nuzude mane manau tai nesazininga ? Įrodymai: yra viskas matoma ss
  2. Mano slapyvardis žaidime : NaraSheiy Skudziamas žaidejas nzn kaip pasakyt Problema pirkau gold paslauga kas kur pries puse valandos ir vis dar nesulaukiu Gold mano noras gaut Gold paslauga uz kuria sumokejau rasiau Modelt sake ne manes klausk na nzn i daugiau kreiptis DeadFYou sake kad kreiptis i mode na nzn padekit!!!
  3. Mano slapyvardis zaidime NaraSheiy Skundziamas zaidejas anbasom kitas jo nickas tikrasis Dead-Gamer Mano tikslas kad jis gau tu bana uz tokius dalykus ?
  4. Mano slpayvardis zaidime yra NaraSheiy Adminas kuris mane uzblokavo yra Tiger Buvau uzblokuotas res greefinimas ? As noreciau buti atblokuotas, nes as buvau uzblokuotas neteisingai, nes ne as greefinau resa o MobNob tuo tarpu as niekaip negalejau isgriaut hopper , nes bandziau daryt ss, kad butu yrodymai , pagal admino baninimo yrodymus as pastaciau hopper o ne grioviau ir yrodymuose aiskiai matoma kad mano inventorius buvo tuscias kol jis griove mano hopperius po to kitame ss matome, kad as nusipirkau hopperiu, bet cia buvo po incidento, tai reiskia kad as tikrai negrioviau o pastaciau hopperius nusipirkes ? cia admino irodymai : https://prnt.sc/n5zaim
  5. Mano nickas NaraSheiy Skundžiamas žaidejas na manyčiau tiger ,nes manes net nebuvo paklausta ? irodymuose sakoma kad as pastaciau hoppery o ne isgrioviau ir plius ten mano rezas ir veliau as neturejau nei vieno hopper rankoje as kitus nusipirkau taigi tiger kaip paminejau kad as pastaciau,bet foto yrodymuose kur as turiu yra parodoma, kad hopper skyle tuscia ir mano inv yra tuscias tj manau kad turetu but neteisingai nes as negrioviau nei vieno hopper as kai nugriove man reikejo pirkt hopperiu as nusipirkau is /ah ir sustaciau atgal i ferma ir tada mano inv vel buvo tuscias, ir taip as jam buvau res padd padares tuo tarpu as niekaip negaleciau spet isgriaut nes bandziau greit ismest is res ir ss daryt ?
  6. Mano slapyvardis NaraSheiy Skundžiamas žaidejas na manyčiau tiger ,nes manes net nebuvo paklausta irodymuose sakoma kad as pastaciau hoppery o ne isgrioviau ir plius ten mano rezas ir veliau as neturejau nei vieno hopper rankoje as kitus nusipirkau taigi tiger kaip paminejau kad as pastaciau,bet foto yrodymuose kur as turiu yra parodoma, kad hopper skyle tuscia ir mano inv yra tuscias tj manau kad turetu but neteisingai nes as negrioviau nei vieno hopper , kai nugriove man reikejo pirkt hopperiu as nusipirkau is /ah ir sustaciau atgal i ferma ir tada mano inv vel buvo tuscias, taigi as turbut nugrioviau kas kur kitur tikrai ne savo reze ir tas konfliktas kaip rodo griovimo hopperiu nebuvo dar pradetas na nezinau, as pasilikciau prie nuomones, kad visus irodymas taipogi ir as turiu kad as nieko negrioviau kol tas griove mano nes as tik pastaciau kaip raso.
  7. /res tp k dbr esu susidejes kitus
  8. Vis dar nesulaukiau pagalbos del skundo Axtion01 bande padet bet ne iki galo ? kreipiausi i bitter bet taipogi atsakymas pyldyk forume nors as jau uzpildes ? mano slapyvardis zaidime NaraSheiy skundziamas zaidejas zaidime MobNob bet jo tikrasis acc lukisis Mano tikslas, kad atgauciau 24hopperius is zaidejo MobNob ir kad jis gautu bana ant acc lukisis, kad pasimokytu kad negalima taip daryti ? Problema yra tokia as idarbinau zmogu statyt ferma ir jis state, aisku as ji priziurejau ir tada kitas zmogus paprase fix na as norejau padet nueinu ten kur susitarem ir tuo tarpu kol manes nebuvo MobNob griauna mano hopper. atsisuku tas griauna hopperius pribegu darau ss ir pns nu irodymai... Jo kitas acc yra lukisis na yradymai taipogi yra ir nzn ar galiu atgaut tuos hopper ar ne Yakuza sake kad galiu dar atgaut.. taij galit padet ? ( beje ten kur rankoje turejau hopperius as juos tik katik nusipirkau is /ah)
  9. mano slapyvardis zaidime NaraSheiy skundziamas zaidejas zaidime MobNob bet jo tikrasis acc lukisis Mano tikslas, kad atgauciau 24hopperius is zaidejo MobNob ir kad jis gautu bana ant acc lukisis, kad pasimokytu kad negalima taip daryti Problema yra tokia as idarbinau zmogu statyt ferma ir jis state, aisku as ji priziurejau ir tada kitas zmogus paprase fix na as norejau padet nueinu ten kur susitarem ir tuo tarpu kol manes nebuvo MobNob griauna mano hopper. atsisuku tas griauna hopperius pribegu darau ss ir pns nu irodymai... Jo kitas acc yra lukisis na yradymai taipogi yra ir nzn ar galiu atgaut tuos hopper ar ne Yakuza sake kad galiu dar atgaut.. taij galit padet ? ( beje ten kur rankoje turejau hopperius as juos tik katik nusipirkau is /ah)
  10. Sveiki problema yra tokia as idarbinau zmogu statyt ferma ir jis state ja priziurejau ir tada kitas zmogus paprase fix na as norejau padet nueinu ten kur susitarem ir tuo tarpu kol manes nebuvo MobNob griauna mano hopper atsisuku tas griauna hopperius pribegu darau ss ir pns nu irodymai... Jo kitas acc yra lukisis na yradymai taipogi yra ir nzn ar galiu atgaut tuos hopper ar ne Yakuza sake kad galiu dar atgaut.. taij galit padet ? ( beje ten kur rankoje turejau hopperius as juos tik katik nusipirkau is /ah)
  11. Sveiki as manau tai skemas jei susitari dėl kainos nusitelini pas ji ir jis nuzudo mane su visais daiktais ir sarvais. Galit kuom nors padet??
×