Jump to content

MCSLIME.LT

Mūsų projektas vienas populiariausių Lietuvoje! Kas dieną prisiregistruoja apie 100 naujų žaidėjų. Diena vidutinis žaidėjų skaičius yra apie 120 žaidėjų.

Serverio informacija

mcSlime.lt - Populiariausias serveris Lietuvoje!

115 iš 140 žaidėjų

Serverio IP: mc.mcslime.lt

Šiandienos rekordas: 141

Serverio rekordas: 380

Rekordas pasiektas: 2021-05-04

Lf0ur

Narys
  • Pranešimai

    42
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Viskas, ką paskelbėLf0ur

  1. Jūsų vardas žaidime: Lf0ur Skundžiamo žaidėjo vardas žaidime: Bambalis Kokiu tikslu skundžiate žaidėją?: sako ateik tpa parduodu ferma ir atejau ir mane nuzude Įrodymai:
  2. Jūsų vardas žaidime: Lf0ur Skundžiamo žaidėjo vardas žaidime: Cesnakas Kokiu tikslu skundžiate žaidėją?: Sako ateik res tp Cesnakas ir padare Remove res ir nuzude ir gavo mano galva 1mln verta nes turejau 21.9mln Įrodymai:
  3. Jūsų vardas žaidime: Lf0ur Skundžiamo žaidėjo vardas žaidime: ImBack ir armaxdas123456 Kokiu tikslu skundžiate žaidėją?: vienas Pardavineja mc valiuta kita savo acc. Irodymiai:
  4. Jūsų vardas žaidime: Lf0ur Skundžiamo žaidėjo vardas žaidime: Milpro Kokiu tikslu skundžiate žaidėją?: izeidineja. Įrodymai:
  5. kaip man ikelti nuotraukas jai as jau iskirpau ir ntr kopijos nuotraukos zmones jus
  6. SuperGold geri atmazai kai drauga gelbeti reike
  7. Jūsų vardas žaidime: Lf0ur Skundžiamo žaidėjo vardas žaidime:wallace Kokiu tikslu skundžiate žaidėją?: Ar galima taip Kalbeti, izeidineti. Irodymai:
  8. Jūsų vardas žaidime: Lf0ur Skundžiamo žaidėjo vardas žaidime:UltimateDupe Kokiu tikslu skundžiate žaidėją?: pardavineja mc valiuta uz eurus pinigus Įrodymai:
  9. Vardas žaidime:Lf0ur Jus užblokavo: Supergold Priežastis: tipo apgavau ji ant kazino nors jis taisykliu neskaito o zaide dejo 1mln ir pralaimejo ir vel nusunte man 1mln dar zoles nenugroves buvau ir sako jis kad buvo nugrauta ir konfiskavau jo pinigus Kodėl turėtum būti atblokuotas:Nes as darau viska kaip priklauso as nekaltas kad jis taisykliu neskaito Įrodymai (Privaloma):
  10. tai ten tik 2 kartus yra gauti pinigai is taves ir milpro nera daugau nieko !!!!!!!! kad kita zmogus butu davies.
  11. tai kad tu ir milpro daviet man po 1mln is kur dar 3 acirado ?
  12. Nes as zinojau kad tu duosi 1mln as jau pasirasau supergold 1mln ir net nepastebejau kad milpro dave tas saibas ir jus man nieko nesakiet!!!!!!!!! ce tiesog durnai gavosi ir plus jus nuo manes pasiemet kai ban dejot 5mln suprascau jai butum pajimes tik 2mln kur tu dejai ir milpro.
  13. ir kai milpro dave ta 1mln ir delto ce viskas ir acitiko nepastedejau kad jis dave o parasau supergold jie mane suklaidino.
  14. tik dabar supratau kad jis pirmas dave tas saibas zmogau delto ir neigiu !!!!!!!!!!!!!!
  15. gal ir mano klaida kad nemacau kas dave bet tu turejai duoti nes tu tik galejai !!!!!!!!!!!!!
  16. Bet milpro negalijo deti 1mln nes tu tik klausai ar galiu mila !!!!!!!!!!
  17. tu sakai desi 1mln ir as delto ir parasau zmogau!!!!!!!!!!https://imgur.com/a/tFXv9zT tu pirmas man davei saibas
  18. ir milpro jis man nedave neikarta 1mln tik tu vienas
  19. Nesvaikit visu visus uzskaicau ir deje dar nebuvo nugrauta zole kai tu man davai 1mln.
  20. Jūsų vardas žaidime: Lf0ur Skundžiamo žaidėjo vardas žaidime: Crow Kokiu tikslu skundžiate žaidėją?: pardavineja mc valiuta Įrodymai:
×