Jump to content

MCSLIME.LT

Mūsų projektas vienas populiariausių Lietuvoje! Kas dieną prisiregistruoja apie 100 naujų žaidėjų. Diena vidutinis žaidėjų skaičius yra apie 120 žaidėjų.

Serverio informacija

mcSlime.lt - Populiariausias serveris Lietuvoje!

39 iš 140 žaidėjų

Serverio IP: mc.mcslime.lt

Šiandienos rekordas: 141

Serverio rekordas: 380

Rekordas pasiektas: 2021-05-04

Spatas

Narys
  • Pranešimai

    2
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

  • LAIMĖTA DIENŲ

    1

Viskas, ką paskelbėSpatas

  1. Vardas žaidime: SP4tNazJus užblokavo: serveris ps: DzygiusPriežastis: Karočia vpšh išpradžiu nepamenu kas užbanino 10 min dėl to kad teršiau chata tipo nors tam yra mute ir trukdžiau eventui some how?? bet tam yra numest žmogu i spawna iš evento arba is serverio iškckint rašiau ticekta kad patrikai galva praspiplauk už tai neturėtu but banas ir t.t parašė dzygius koks name pasakiau savo name piso bana už admin ižeidinėjimus jei per discordą ižeidiį adminą tipo banina in game :DDD??Kodėl turėtum būti atblokuotas: Nes jei žmogų ižeidinėji dc turi gaut bana dc o ne ingame nes tai yra du atsikiri dalykaiĮrodymai (Privaloma):
  2. » Jūsų slapyvardis žaidime: SP4tNaz » Jus užblokavo:Patrik » Kodėl turėtum būt atblokuotas:Banas buvo uz tai Vpsh zmogus atidave resa nes quitino o ten buvo goldo ferma tokia 50/50 kadangi man jos nereikėjo aš ja pardavinėjau rašinėjau globalus dėl tos fermos kad ja parduodų ir tada ten tipo pvp buvo kažkoks flagas ijungtas kad ir kas tai yra ir už tai gavau bana dėl to kad jie ten atėjo nesvarbu kad kaip jie eina ispeja kad pvp ijungtas ir yra tpr cooldown ir px tada buvau savo farmoi atitelino ir išbanino klausinėjau patriko visko jam px buvo jis savo varo ir nieko neklauso piso bana dėl tokio šūdo... » Įrodymai:
×