Jump to content

MCSLIME.LT

Mūsų projektas vienas populiariausių Lietuvoje! Kas dieną prisiregistruoja apie 100 naujų žaidėjų. Diena vidutinis žaidėjų skaičius yra apie 120 žaidėjų.

Serverio informacija

mcSlime.lt - Populiariausias serveris Lietuvoje!

73 iš 140 žaidėjų

Serverio IP: mc.mcslime.lt

Šiandienos rekordas: 102

Serverio rekordas: 380

Rekordas pasiektas: 2021-05-04

Knuffas

Narys
  • Pranešimai

    8
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

  • LAIMĖTA DIENŲ

    1

Knuffas last won the day on Rugpjūtis 17 2021

Knuffas had the most liked content!

REPUTACIJA

13 Naujokas

Apie Knuffas

  • Rankas
    Naujokas

Paskutiniai profilio lankytojai

Naujausi lankytojų blokas yra išjungta ir nebėra rodomas kitiems vartotojams.

  1. NELEISI? O kur irodymai jog aš negaliu turėt juos? Aš turiu ir ne pirmas wipe. Bet aš afk rese kimarinau?? 😄
  2. Vardas žaidime: Knuff_ Jus užblokavo: @Wireless Priežastis: X-RAY Kodėl turėtum būti atblokuotas: Nes stovėjau rese sau ramiai afk,scrolindamas yt klausydamas muzikas,bei forumą žiūrėdamas ir gaunu baną? Tai kaip čia taip jau? TIpo nieko negalimą daryt savo rese,stovinėt. Vpšh kosmosas???? Užblokavimo nuotrauka (Privaloma):
  3. Tavo vardas žaidime: Knuff_ Peikiamo asmens vardas žaidime: @Wireless Už ką peikiate šį administracijos narį: Stovėjau rese,scrolinau yt,forumą ir pareinu banas už xray? Tipo negalimą savo rese kimarinti afk? Čia jau banas??? 😄 Juokinat žinokiot Įrodymai:
  4. Tavo vardas žaidime: Mano knuff_ Gelbėju kitus žaidėjus 😄 Peikiamo asmens vardas žaidime: @LaysChes Už ką peikiate šį administracijos narį: Free mute,intervalas buvo 30sec.... [ 2 skelbimai per 30sec] Bet ten buvo 1skelbimas per 1min.. Įrodymai:
  5. Tavo vardas žaidime: Nu mano Knuff_ Bet ne mane užmutino,tik gelbėju kitus 😄 Peikiamo asmens vardas žaidime: @Strongas Už ką peikiate šį administracijos narį: Free mute žaidėją. Skelbimo intervalas buvo 30sec ir daugiau.... Įrodymai:
  6. Tavo vardas žaidime: Knuff_ Peikiamo asmens vardas žaidime: @Wireless Už ką peikiate šį administracijos narį: Free mute,pareklamavau residenciją kito pagalbos nario,o jis man mutę davė ?? 😄 Įrodymai:
×