Jump to content

MCSLIME.LT

Mūsų projektas vienas populiariausių Lietuvoje! Kas dieną prisiregistruoja apie 100 naujų žaidėjų. Diena vidutinis žaidėjų skaičius yra apie 120 žaidėjų.

Serverio informacija

mcSlime.lt - Populiariausias serveris Lietuvoje!

60 iš 140 žaidėjų

Serverio IP: mc.mcslime.lt

Šiandienos rekordas: 102

Serverio rekordas: 380

Rekordas pasiektas: 2021-05-04

Sign in to follow this  
GeniukasVudiz

unban GeniukasVudis

Recommended Posts

Vardas žaidime: GeniukasVudis
Jus užblokavo: Fruktas69
Priežastis: Administracijos ižeidimai? 
Kodėl turėtum būti atblokuotas:Krč buvo taip... Admin apkaltino žaidėja kad jis nupiso max fixindamas o tas žaidėjas kuris pasiskunde akivaiždžiai melavo tai aš isiterpiau i pokalbi sakau pasižiek va po 10maxu neša fixina pacukas ir neiviena nenuscamino kiek man fixines kiek man jis padėjas sako gražinsi maxa ar jau banint, kažkoks žaidėjas paraše fruktai tu be sažines? jis paraše aš tokios neturiu, parašiau tai gal tu tėvo irgi neturi? jai tėvo neturi reiškias sažines neturi, parašiau kad aš čia tik klausiu žmogus užbanino... Nuo  kada baninama už tiesa? @Fruktas69 nepyk už tiesa gi tik paklausiau ko taip reik iškart...  tipo aš nieko prieš jus neturiu jus darot ka jus privalot daryt čia jusu darbas bet tokie kaip Fruktas69 nežinau ka daro serverio prižiurėtojas...
Įrodymai (Privaloma):

2020-11-25_19.35.04.png

  • Haha 2

Dalintis šiuo pranešimu


Link to post
Share on other sites
Prieš 1 minute, SPEC1ALXOREdd rašė:

Pridursiu jog buvai perbanintas iškarto į 2d ban'ą, kad negalvotu kiti administratoriai, kad tai buvo visam laikui banas.

bet nesuprantu užka aš kaltas kad jis pats sako kad be sažines ir užbanintu belenka for free? galima unban nes čia free ban?

 

  • Haha 1

Dalintis šiuo pranešimu


Link to post
Share on other sites

Bet kas įsižeistų, jei paklaustų kaip tu ("tai gal tu tėvo neturi''). Išvis, be jokios priežasties prikibai prie frukto. Pats laikyčiau kaip įžeidimą. Manau banas teisingas.

  • Patinka 1

Dalintis šiuo pranešimu


Link to post
Share on other sites
Guest
Ši tema dabar uždaryta papildomiems atsakymams.
Sign in to follow this  

×