Jump to content

MCSLIME.LT

Mūsų projektas vienas populiariausių Lietuvoje! Kas dieną prisiregistruoja apie 100 naujų žaidėjų. Diena vidutinis žaidėjų skaičius yra apie 120 žaidėjų.

Serverio informacija

mcSlime.lt - Populiariausias serveris Lietuvoje!

21 iš 140 žaidėjų

Serverio IP: mc.mcslime.lt

Šiandienos rekordas: 127

Serverio rekordas: 380

Rekordas pasiektas: 2021-05-04

Gedukas

Narys
  • Pranešimai

    74
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

  • LAIMĖTA DIENŲ

    2

Pranešimai posted by Gedukas


  1. Prieš 3 valandos(-ų), Arneliz rašė:

    Dejau bana nes kaip ir pats sakei, buvai persivadines i V-Pagalba, rasynejei nesamones i skelbima, jeigu reikes galesiu primest ss.

    Tada su kitu acc atejei, i helpop kazkokias nesamones pradejei rasyti, poto man i msg. - gavai ipmute

    (Tavo nesamoniu rasynejimas i helpop. , Tavo nesamoniu rasymas i helpop2)

    (Persimetei i msg)

    Cia daugmaz paaiskinau uz ka 1 valanda gavai ipmute . TIK 1h.

     

    O pries einant miegot uzmutinau uz: 

    https://prnt.sc/1bpmnn5

    https://prnt.sc/1bpmv3p

    https://prnt.sc/1bpn6pc

    https://prnt.sc/1bpnflk

     

    Ar tai cia dar ne visi ss.

    O tai kurioje vietoje negerbiau administracijos? ir kur aš tave įžeidžiau ?


  2. Tavo vardas žaidime:  Gedukas
    Peikiamo asmens vardas žaidime: Arneliz
    Už ką peikiate šį administracijos narį:  Taigi taip viskas prasidėjo nuo to kad po 12 skelbiame skelbimus ten vienas buvo adminas kažkas pagalba aš v-pagalba ? Arnas perspėjo visus aš dar karta paskelbiau buvau užblokuotas prisijungiau prie kito acc parašiau ten belzabubi ką tu čia dirbi ar kažkas panašaus dėjo ip mute valandai gerai palaukus valanda Arnelis buvo prie musu apie 20 minučiu vyko pokalbis ir žmogus sugalvojo nueiti miegot ir ten parašiau neiškrisk iš lovos ir tt jis man sugalvojo dėti 12h mūte iš pradžių sako rinkis skaičiu nuo 1-12 k manau taip negalėtu pagalba elgtis ? jeigu žmogus nusižengė tiek ir turi duoti kiek priklauso o ne pats žmogus rinktis bet visa esmė tame kad norėčiau būti /unmuted bei kad būtu įspėtas pagalbos narys bei kompensuotas visas laikas be žinučių. Dar prieš tai įžeidinėjau šita administracijos nari per kita paskyra gal už  praeita paskyra nubaudė šita bet vistiek jai ir taip tai jis negalėjo taip elgtis turėjo mutint ta paskyra su kuria buvo atlikti ižeidinėjimai.
    Įrodymai: 
    https://imgur.com/a/8G3Ozwp

    • Haha 1

  3. Jūsų vardas žaidime: Gedukas
    Skundžiamo žaidėjo vardas žaidime: LolPrograme
    Kokiu tikslu skundžiate žaidėją?:  apgaules budu pasipelnytu dmd raktu. Situacija tokia atejus pas viena zaideja res pvp on apgaules budu buvo bandoma isvilioti kad isideciau i inv rakta jam nepavyko tada pvp off paejus biski i sona buvo kitas resas prisijunge i serveri lolprograme sako parduodi dms rakta sakau taip kainas ir tt snekejom pradejo kazka bazarint sakau duok dc pasnekesim atejus i dc sako paiimu ta rakta ir tt isidek inventoriu isidejus i inventoriu paejus i sona buvo kita rezidencija jis mane nuzude ir taip pasipelne dmd rakta. Noreciau kad dmd raktas butu grazinas ir zaidejas atitinkamai uzblokuotas visam laikui arba kaip nuspres administracija. Beje zaibiskai parasius /helpop buvo on 3-4 pagalbos 00:52-00:53 tam tarpe nesulaukiau jokios pagalbos venintelis Justas27 sugebejo atrasyti
    Data: 2021-06-30
    Įrodymai:  jeigu sitas ss netinka turiu per pc pasidares
    973b5dd665e7efef4019575318968078298.jpeg


  4. Anketa:

    Tavo vardas žaidime:  Pabuklas45
    Peikiamo asmens vardas žaidime: Biordenzo
    Už ką peikiate šį administracijos narį: Taigi buvo taip parašiau ‘niekas ir nerašo bet kad kurwa sedejot kaip pyderonai galvojau kad bahurai abu sedi’  bei būčiau adresaves tau Biordai ir tam krw iškrypeliui ir administracijos narys isizeide neva as ji izeidziau sedejot kaip pyderonai bei sakau kad buciau bet kad buciau iskur jis gali zinot jai as jo neizeidziau?
    Įrodymai: irodymus pats pateiks ?

    • Haha 7

  5. Prieš 13 valandos(-ų), Beqnoi rašė:

    Kuo puikiausiai matosi, kad atsisukai kai bėgo žaidėjas

    Nuo bano nepabėgsi Geduk ?

    Tad Pagalba Patrikas teisingai tave užblokavo

     

     

    Tai kodel kaip tas zaidejas parbego iškarto i ji neatsisukau? Gali paiškinti??jai buciau killaura ar taspats aim assist tai iškarto bučiau atsisukes 

    Pažiurek letai visa video ir pagalvok jai buciau naudojas buciau iskarto toi situacijoi atsisukes i ji tas zaidejas su kurio kovojau pabego tada atsisukau i kita nu nes ka man daryti tikrai ne stoveti vietoj ir laukti dmg


  6. Prieš 19 minutes(-ių), Patrik rašė:

    Sveikas,

    Užbaninau dėl to, nes trankydamas 1 žaidėją ir kai jis pabėgo, iš karto pradėjai trankyti kitą žaidėją ir labai keistai tavo aimas tiesiai vede ten kur jis eina.

    Viską rasi čia

    Dar karta paziurek video ir ivertink. Bei paziurek kitus video kurie zmones naudoja killaura ar aima? ir nemanau kad cia diskutociau sia tema jai buciau tikrai naudojas killaura


  7. anketa:

    Vardas žaidime: Gedukas
    Jus užblokavo: Patrik
    Priežastis: cheat
    Kodėl turėtum būti atblokuotas: nes nenaudojau neleistinu programu taipat ikeltame video matosi kad nenaudoju cheatu jeigu buciau naudojas killaura tas zaidejas kuris atbego buciau atsisukes i ji? 
    Įrodymai (Privaloma): yra forume uzblokavimu skiltyje

    • Haha 1

  8. Prieš 2 valandos(-ų), Dzygius rašė:

    Kiekvienas žmogus turi savo liniją užsibrėžęs ties kuria įsižeidžia ir kiekvienam ji yra skirtinga.

    Šiuo atvėju aiškiai matos kad iš pykčio rašei, ir tai, kad padedi klaustuką, tai nereiškia, kad gali visko išvengti. Tavo klausimas realiai buvo retorinis, interpretuojant, kad jis yra debilas. O tai yra įžeidinėjimas.

    Mano nuomonė tokia.

    @Qjis 

    Aš paklausiau ne su ta esme kad izeisti gal rimtai jis toks? Taremes be opu pasieme opu nuzude ir aš jo paklausiau

    • Neigiamas 1
    • Haha 3

  9. Tavo vardas žaidime:  Gedukas
    Peikiamo asmens vardas žaidime: Kefyras
    Už ką peikiate šį administracijos narį: free mute. Ejom pvp sakau šokam į duobe sako gerai sako be op sakau gerai išokus į duobe liko jam mažai hp suede opa ir paklausiau ar tu debilas? nesilaikai žodžio ir gavau /mute ?
    Įrodymai: 
    855708fcaea7586f430e43476c615001177.PNG

    • Neigiamas 1
    • Haha 10

  10. Anketa:

    Vardas žaidime:  Gedukas
    Konkurso aprašymas:  Norėčiau surenkti pvp eventa 1x1 arba 2x2 ir serverio administracija jeigu prisidetu prie stebejimo kad nebutu cheatu per event butu labai smagu setus swordus duosiu aš
    Konkurso data: 2021:05:23
    Vieta: kokiam nors rese susnekesim su zmonem turinciais pvp arenas
    Prizai: 1vt 500k 2vt 300k 3v 200k
    Ar reikalinga išankstinė registracija: Taip kad sudaryti sarasa


  11. Prieš 1 valanda, Dzygius rašė:

    Būtum normaliai paklausęs klausimo: "Kodėl neina valgyti op apple?"  viskas okay, bet dabar daugiau nereikalingo teksto, spekuliacijos ir "blemba".

    Čia labai jau panašus skelbimas į "/tpr c parduotuve! Ką veikiat visi?". Platinti res'a galima, bet už kitą žinutės dalį gautum mute.

    Kitą kartą rašyk skelbimą būtent su savo klausimu, o dar geriau rašyk /helpop jei turi kokių klausimų, tikrai atsakys ir paaiškins.

    Nebuvo praneštas atnaujinimas, todėl ir yra patriko žinutė, paprašiau administratorių, kad bent dc patalpintu visus atnaujinimus.

     

    Manau papeikima turėtų būti atmestas, žaidėjas daugiau rašė savo nuomonę, įdėjas, nei klausimą paprastą.

    Dar karta pasiskaityk ka aš buvau parašes aš parašiau ta teksta mane užmūtino ir iškart paskelbe del atnaujinimo tiesiog manau galėjo nemutint ispėti ir paskelbti kaip ir padare kad yra atnaujinimas ?


  12. Prieš 3 valandos(-ų), Wireless rašė:

    Sveikas, forumą lankai kaip matau, gali paskaityti Bienko idėją dėl op apple cooldown (60 sekundžių) ir nekils klausimų. 

     

    Nebuvau skaites galėjai tiesiog parašyti kodel taip yra ir ispėjima duoti ?


  13. Anketa:

    Tavo vardas žaidime:  Gedukas
    Peikiamo asmens vardas žaidime:  Wireless
    Už ką peikiate šį administracijos narį:  Free mute aš ėjau pvp ir man nejo suvalgyti op apple ir aš paklausti norėjau ir uždėjo mute..Paklausiau aš uždėjo mute ir dar atsake poto ?
    Įrodymai: 
    https://www.part.lt/perziura/2e32d76705ab98538ee80a49432b3e63785.png    https://www.part.lt/perziura/726771e444094c70a56f469f4d8b9830461.png

×