Jump to content

MCSLIME.LT

Mūsų projektas vienas populiariausių Lietuvoje! Kas dieną prisiregistruoja apie 100 naujų žaidėjų. Diena vidutinis žaidėjų skaičius yra apie 120 žaidėjų.

Serverio informacija

mcSlime.lt - Populiariausias serveris Lietuvoje!

63 iš 180 žaidėjų

Serverio IP: mc.mcslime.lt

Šiandienos rekordas: 127

Serverio rekordas: 380

Rekordas pasiektas: 2021-05-04

GuTz

Narys
  • Pranešimai

    73
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Pranešimai posted by GuTz


  1. Sveiki, nežinau kokią temą naudoti, šita atrodo atrimiausia su mano situacija.

    Šiandien į mcslime discordo nuotraukų kanalą įkėliau nuotrauką, norėdamas parodyti, kad tas žmogus nuotraukoje juokingai ir klaidingai parašė skelbimą, bet kaip suprantu dėl to gavau baną. Nenorėjau tos fotkės naudoti kaip skelbimą, norėjau iš jos pasijuokti:/

    Ar yra galimybė unbanui? Mano discord tag: GuTz#3618 


  2. Prieš 8 minutes(-ių), ErnestasJ rašė:

    Pakartosiu, Kad žmonės nerašytu, kad nori parduoti sharpness 5 knockback 2 fire aspect 2 looting 3 kardą, tesiog parašytu ([item] parduodu, kainas /msg)- kai užeitume ant daigto pavadinimo mums išmestu lentele su visais kerėjimais.

    Bet aukcione jau taip yra? Kursorių užvedęs ant daikto pamatai visus enchantus. Beto tai būtų labai mažas pakeitimas, retai naudojamas...


  3. Manau, kad jeigu jau yra aukcionas (/ah), ir yra skelbimai (/skelbti; /global), tai ši funkcija nedarytų daug įtakos, chate tiesiog būtų daugiau lekiančio teksto... 2 variantas, aš blogai supratau šią funkciją arba tu ją blogai suformulavai.


  4. O tai cia bus tik Cheat(Hack) atvejams naudojama? 

    Kita alternatyva: žaidėjas surenka 3 ar 5 banus (galima nuspręsti vėliau) ir gauna rcon ban'ą? (Žaidėjas negali atsiblokuoti už pinigus, turi išlaukti kol pasibaigs ban'as) Man atrodo, kad 2 variantas teisingesnis?


  5. Tavo vardas žaidime: GuTz
    Giriamo asmens vardas žaidime: Strongas   ( @Strongas )
    Už ką giriate: Pagalbos narys tikrai dažnai prisijungia, jeigu reikia pagalbos ateina, per diena matai, kad daug cheater'ių išbanina, yra tikrai aktyvus, pagelbsiantis!, manau tikrai nusipelnė pagyrimo. Ačiū @Strongas! ? 

    • Patinka 1

  6. Prieš 12 valandos(-ų), Acho rašė:

    Buvai pavadintas šunimi, ir sutrium ? 

     

    Sutrius: pašlemėkas, nenaudėlis.

    nu nemanau kad šuo ir sutrius yra labai jau komplimentas tai, ir nelabai jis yra 'juoko forma' ban gavai uz izeidinejima, kazka apie arnelio mama dar ten sakei, tai man atrodo nusipelnei, beto arneliz bent jau 2 kartus tau pasake shaa ir t.t.


  7. jusu vardas: GuTz

    Skundziamu zaideju vardai: pisas , BomShaka

    Priezastis: parase man pisas, ar reikia man spawnerio neiskasto? sakau, kad reikia, atvariau tpa, ir BomShaka kzkur ten slėpėsis, išsitraukė karda ir su netherite sword nukirto:D 

    Irodymai:

    Data: 03/06/2021

     

     

     

    2021-06-03_10.21.36.png


  8. Prieš 13 valandos(-ų), ModestasVaidelis rašė:

    tai vistiek reikia bronze noreciau kad galetu visiskai visi nuo serzanto naudotis

     

    ? o tai bronze nera PASLAUGA, PRIVILEGIJA? kur tu gyvenime gausi pvz VIP vietas koncerte be mokescio didesnio? nori /spalvu turi nusipirk privilegija, man atrodo viskas cia ok, nedaug tas bronze kainuoja...

    • Patinka 2
×