Jump to content

MCSLIME.LT

Mūsų projektas vienas populiariausių Lietuvoje! Kas dieną prisiregistruoja apie 100 naujų žaidėjų. Diena vidutinis žaidėjų skaičius yra apie 120 žaidėjų.

Serverio informacija

mcSlime.lt - Populiariausias serveris Lietuvoje!

125 iš 140 žaidėjų

Serverio IP: mc.mcslime.lt

Šiandienos rekordas: 141

Serverio rekordas: 380

Rekordas pasiektas: 2021-05-04

Markofkis

Narys
  • Pranešimai

    4
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

  • LAIMĖTA DIENŲ

    2

Viskas, ką paskelbėMarkofkis

  1. Tai gavau bana uz zaideju apgaudinejimus parasiau RockQoill kad pazetu mano inv tarp inventoriaus buvo redstone kur paspaudus ant jo ismeta is serverio ir jisai nieko nelaukdamas mane uzbanino tada parsiau jam i dc del ko gavau bana jisai parase kad apgaudineji mane jis net nebuvo paspaudes ant to redstone tsg pazejo inv tada as jo klausiu tu kaska praradai ar kaska jis tsg raso savo klausimus o ta klausima tsg ignoruoja ir issipisineji nezinau gal tam adminui bloga ar kaska nes tikrai jis tureto skrysti is adminu
  2. Mano nick Markofkis Benqoi mane uzbanino kad cytinu tipo antikb sake mane stebejo ir turi clipa sakau jam parodyti clipa jis tiesiog ignoruoja buvo masofke duobej gali buti kad ikritau i webus delto ir nejudejau benqoi net nejom i dc kad patikrintu ar cytintu be ispejimu dejo bana nors necytinau turiu ta mazdaug vieta kaip gaunu bana ir jokiu lenteliu nieko nera prizadu kad necytinu nusipirkes golda esu.
×