Jump to content

MCSLIME.LT

Mūsų projektas vienas populiariausių Lietuvoje! Kas dieną prisiregistruoja apie 100 naujų žaidėjų. Diena vidutinis žaidėjų skaičius yra apie 120 žaidėjų.

Serverio informacija

mcSlime.lt - Populiariausias serveris Lietuvoje!

40 iš 140 žaidėjų

Serverio IP: mc.mcslime.lt

Šiandienos rekordas: 140

Serverio rekordas: 380

Rekordas pasiektas: 2021-05-04

Sign in to follow this  
glfx

ppk Tort926

Recommended Posts

Tavo vardas žaidime:  glfx
Peikiamo asmens vardas žaidime:  Tort926
Priežastis:  Sveiki kolegos, šiandien Tort926 neteisingai užmutino mane už Neadekvatus elgesys / Ižeidinėjimai nors SoucePean pirmas pradėjo 😄 Realiai žmogus pirmas pradejo varyt ant manes ir vistiek aš daugiau mute gavau negu SoucePean, Aš 2 valandas, SoucePean 30min. Suprantu, kad čia tavo buvęs kolega bet visiem yra tos pačios taisykles 🙂 Irgi prieštai buvau rašes irgi žinai dėlko jeigu norit dar mano logus pasižiurėkit kaip rašiau Tort926 kad asmuo SoucePean ižeidinėja mane ir daryk kažka dėlto sako pažiurėsiu logus ir užmutinsiu bet praėjus tam tikra laika žmogus nebuvo užmutintas. Kad ir šioj situacijoj žinau esu kaltas bet nereiškia kad aš turiu sėdėt 2 valandas mutei o jisai 30 minučiu nors gezas pirmas pradėjo rašynėt ir minėt mano varda žaidime 🙂
Įrodymai:  image.png?ex=65e1ce66&is=65cf5966&hm=aa9

 Dėkui gražios dienos 🙂

  • Haha 1

Dalintis šiuo pranešimu


Link to post
Share on other sites
Prieš 52 minutes(-ių), glfx rašė:

Sveikas, kad viskas būtų aiškiau. Turėjai gauti 6val mute, už grubu bendravimą. Tačiau nėra chatmod'u kurie galėtu atlikti savo darbą. Čia yra pateikta 1/10 kaip tu mane įžeidinėjai, ir viešai žeminai, dėl mano pradėjimo ? Nebejuokink gerai. Atėjai į warp'a. "O gaidys soucepeana's prapiso prižiurėtoja" Gal tai atgaivins tavo silpną mąstymą. Prašom.2024-02-16_14.38.56.png?ex=65e1cc74&is=65cf5774&hm=77c5a2651c8e2e500ae0dfc502c0bcd5f54924975ec84fa16c76c0283bb089e1&

 

Redaguota nario SoucePean
  • Haha 1

Dalintis šiuo pranešimu


Link to post
Share on other sites

Sveikas...

Nematome mes viso serverio chat'u ir tuo labiau chatmod'ai neturi prieigos prie serverio log'u. Po Tavo zinutes nuejau ir paziurejau kas ka ten raso, bet nieko nemaciau, kad kazkas kazka izeidinetu ir ar butu uz ka bausti. Po to gavau zinute nuo pacio SoucePean su irodymais kaip neadekvaciai bendrauji, tai velgi, nuejau paziureti kas ten tarp jusu vyksta ir pastebejau, kad Tu ir toliau neadekvaciai bendrauji ir stipriai izeidineji, bet tuo paciu ir pastebejau, kad jis taip pat Tave provokuoja ir nesmarkiai izeidineja, tad galiausiai buvote kartu atitinkamai uzmute'inti.

 

Screenshot_5.png

Screenshot_6.png

Screenshot_7.png

Redaguota nario tort926

Dalintis šiuo pranešimu


Link to post
Share on other sites

Sveikas dar karta kazkaip pastebiu kodel nera SoucePeano izeidinejimu o tik mano 1  kaip as izeidinejau ji bet nera tokio dalyko kaip jis mane izeidineja?

Dalintis šiuo pranešimu


Link to post
Share on other sites

Papeikimas atmestas, mute teisingas. 
Šiuo atveju ChatMod pats įvertina situaciją ir nusprendžia kokią bausmę teikti, abu žaidėjai buvo nubausti teisingai.
Jeigu turite nesutarimų, vienas kitą įžeidinėjate, galite visada pateikti įrodymus tuo metu prisijungusiam administracijos nariui arba panaudoti /ignore komandą ir nebematyti tolimesnių žaidėjo žinučių.

Bausmės ir jų laikai:

  • Rasizmas, grasinimai, siūlymas žalotis, neadekvatus elgesys. - IPMute, Mute nuo 1h iki 6h
  • Žaidėjų įžeidinėjimas, pažeminimas. - Mute nuo 30m iki 2h

Dalintis šiuo pranešimu


Link to post
Share on other sites
Guest
Ši tema dabar uždaryta papildomiems atsakymams.
Sign in to follow this  

×