Jump to content

MCSLIME.LT

Mūsų projektas vienas populiariausių Lietuvoje! Kas dieną prisiregistruoja apie 100 naujų žaidėjų. Diena vidutinis žaidėjų skaičius yra apie 120 žaidėjų.

Serverio informacija

mcSlime.lt - Populiariausias serveris Lietuvoje!

102 iš 140 žaidėjų

Serverio IP: mc.mcslime.lt

Šiandienos rekordas: 102

Serverio rekordas: 380

Rekordas pasiektas: 2021-05-04

top1usa

free banas top1usa

Recommended Posts

ANKETA:

Vardas žaidime:  top1usa
Jus užblokavo: Megstone (pilno nicko nezinau)
Priežastis: Pagal clipa rode man kaip aš naudoju "AntiKnocbacka" bet jos clipe galima matyt kad ant vietos kaip jisai sustabo video medžiaga aš tokiu metu nuskrendu. Turiu daug video kaip žmonės naudoja tam tikra antiknocbacka bet dažniausiai man prižiurėtojai sako kad nu niekaip neįrodysi, kad ten yra velocity. Nežinau pasižiurėkit jeigu tikrai ilgai žaidžiat minecrafta suprasit, kad čia viskas yra normalu ir nenaudoju jokiu antiknocbacko nes realiai turėčiau išvis nejudėt.  Dar va noriu paminėti kad visa clipa jis vos nuo manes nebėgo ir spamino į chata antiknockback ir visa laika galima sakyt mane potino.
Kodėl turėtum būti atblokuotas: Užblokavo mane be patikros, bandžiau su ja draugiškai išsaiškint ignoravo mane rode savo "Prižiurėtojos EGO", dažniausiai su kitais prižiurėtojais gali pasikalbėt apie tai ar tikrai čia teisingas banas ir išsprest problema.
Užblokavimo nuotrauka (Privaloma):

image.png.c51f11892961e374808d8fdc5aa3726a.png

Dalintis šiuo pranešimu


Link to post
Share on other sites

Sveikas, top1usa,

asmenine žinute dažniausiai niekada neatsakom ir nesiuntinėjam įrodymų, bei nesiveliam į diskusijas dėl ban'ų, nes žaidėjai visuomet nori įrodyti savo tiesą ir neigia turėdami cheat. Todėl ten neverta gaišti laiko, nei tau, nei man, nes galų gale visą tai baigiasi ticket arba papeikimu, kur galų gale vyr. pagalba tarią žodį paskutinį, tačiau aš tau visvien atsiunčiau ir pasakiau, kad jeigu turi dar pretenzijų - rašyk į forumą, tad ačiū, kad čia užpildei. 

Buvai užbanintas dėl anti knockback cheat. Video įraše tai akivaizdžiai matosi, jog jo visiškai negauni, kadangi pats pateikei mano įrodymus, jų nebepridedu.

Ačiū

Megstone1

Dalintis šiuo pranešimu


Link to post
Share on other sites

Sveikas, anti-kb pas tave tikrai matosi ir labai akivaizdžiai, žmogus tave tranko ir tu nepajudi nė kiek, o video medžiagoje žmonės už jūsų ir pats filmuotojas skrenda kiekvieną smūgį.
Ban teisingas, unban nebus.

Tema rakinama!

Dalintis šiuo pranešimu


Link to post
Share on other sites
Guest
Ši tema dabar uždaryta papildomiems atsakymams.

×