Jump to content

MCSLIME.LT

Mūsų projektas vienas populiariausių Lietuvoje! Kas dieną prisiregistruoja apie 100 naujų žaidėjų. Diena vidutinis žaidėjų skaičius yra apie 120 žaidėjų.

Serverio informacija

mcSlime.lt - Populiariausias serveris Lietuvoje!

47 iš 180 žaidėjų

Serverio IP: mc.mcslime.lt

Šiandienos rekordas: 141

Serverio rekordas: 380

Rekordas pasiektas: 2021-05-04

RangerBow

Užblokuotas
  • Pranešimai

    22
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Viskas, ką paskelbėRangerBow

  1. 1. Jūsų tikras vardas: Pijus 2. Jūsų pravardė: Andriuškevičius 3. Amžius: 15 4. Miestas: Alytus 5. Jūsų zodiako ženklas: Ožiaragis 6. Ar turite brolių, seserų?: Sese 7. Kokia muzika jums patinka?: Tu packas, snoop dog, wiz khalifa ir t.t 8. Kokie filmai jums patinka?: Komedijos žanro 9. Ką veikiate laisvalaikiu: Dažniausiai rūkau dūmus su savo draugais ? Dabar visą vasarą man laisvalaikis ?, o šiaip mėgstu ir ant kašio pabūt 10. Ar turite augintinį(jei taip, aprašykite jį): Ne 11. Koks jūsų gyvenimo tikslas: Baigti 12 klasių, nes mama labai prašė ir taip sakė, kad iš manęs nieko gero nebus ? 12. Įkelkite savo nuotrauką(neprivaloma): Rick Ross Fb mano.
  2. Nick'as žaidime: RangerBow Peikiamo administratorio nick'as žaidime: DeadFYou Už ką peikiate šį administratorių?: Manau dėjo bana nors neturi irodymu XD Įrodymai (būtini, kitaip papeikimas bus atmestas):
  3. Ir jei nebūsiu unbanned skaityk ant mano galvos kabo žodis makrucha. Tai taip ir žinok tu gulesi kur šaltą, o aš su bachūrais svilinsiu čefyrą ?
  4. Čia tau ne Armūcha čia visai kitokia prūcha seni.
  5. tave papirkinėt ? tu nebesvaik krw neįsisukinėk bl. Geriau pasakytai Taip aš kalta Tėvai ir jau nebe pirmą kartą esu kaltas praradai nekaltybės jausmą. ;DDDD
  6. Seni tau 10 min duodu kol savo rytinę kava išgersiu, kad atėjas bučiau unbaned. Ir atsijimsiu papeikimą ?
  7. Seni žaisk atvirom kortom. Neturi įrodymu reiškias žaidėjas yra nekaltas Nepagautas-Nevagis. XD
  8. Nenusišnekėk Seni ką tu čia stumi ? Nieko aš nesakiau Neturi tu jokiu įrodymu tai viskas unban mane ? . Dabar aš tau taip pasakysiu paprastai Seni čia tau ne kurortas.
  9. Pamiršau pridurti, kad šia vasarą ieškosiu darbo, nes reikia pinigų.
×