Jump to content

MCSLIME.LT

Mūsų projektas vienas populiariausių Lietuvoje! Kas dieną prisiregistruoja apie 100 naujų žaidėjų. Diena vidutinis žaidėjų skaičius yra apie 120 žaidėjų.

Serverio informacija

mcSlime.lt - Populiariausias serveris Lietuvoje!

130 iš 140 žaidėjų

Serverio IP: mc.mcslime.lt

Šiandienos rekordas: 138

Serverio rekordas: 380

Rekordas pasiektas: 2021-05-04

RangerBow

Užblokuotas
  • Pranešimai

    22
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

REPUTACIJA

4 Neutralus

Apie RangerBow

  • Rankas
    Naujokas

Paskutiniai profilio lankytojai

Naujausi lankytojų blokas yra išjungta ir nebėra rodomas kitiems vartotojams.

  1. Ir jei nebūsiu unbanned skaityk ant mano galvos kabo žodis makrucha. Tai taip ir žinok tu gulesi kur šaltą, o aš su bachūrais svilinsiu čefyrą ?
  2. Čia tau ne Armūcha čia visai kitokia prūcha seni.
  3. tave papirkinėt ? tu nebesvaik krw neįsisukinėk bl. Geriau pasakytai Taip aš kalta Tėvai ir jau nebe pirmą kartą esu kaltas praradai nekaltybės jausmą. ;DDDD
  4. Seni tau 10 min duodu kol savo rytinę kava išgersiu, kad atėjas bučiau unbaned. Ir atsijimsiu papeikimą ?
  5. Seni žaisk atvirom kortom. Neturi įrodymu reiškias žaidėjas yra nekaltas Nepagautas-Nevagis. XD
  6. Nenusišnekėk Seni ką tu čia stumi ? Nieko aš nesakiau Neturi tu jokiu įrodymu tai viskas unban mane ? . Dabar aš tau taip pasakysiu paprastai Seni čia tau ne kurortas.
  7. Nick'as žaidime: RangerBow Peikiamo administratorio nick'as žaidime: DeadFYou Už ką peikiate šį administratorių?: Manau dėjo bana nors neturi irodymu XD Įrodymai (būtini, kitaip papeikimas bus atmestas):
  8. Pamiršau pridurti, kad šia vasarą ieškosiu darbo, nes reikia pinigų.
  9. 1. Jūsų tikras vardas: Pijus 2. Jūsų pravardė: Andriuškevičius 3. Amžius: 15 4. Miestas: Alytus 5. Jūsų zodiako ženklas: Ožiaragis 6. Ar turite brolių, seserų?: Sese 7. Kokia muzika jums patinka?: Tu packas, snoop dog, wiz khalifa ir t.t 8. Kokie filmai jums patinka?: Komedijos žanro 9. Ką veikiate laisvalaikiu: Dažniausiai rūkau dūmus su savo draugais ? Dabar visą vasarą man laisvalaikis ?, o šiaip mėgstu ir ant kašio pabūt 10. Ar turite augintinį(jei taip, aprašykite jį): Ne 11. Koks jūsų gyvenimo tikslas: Baigti 12 klasių, nes mama labai prašė ir taip sakė, kad iš manęs nieko gero nebus ? 12. Įkelkite savo nuotrauką(neprivaloma): Rick Ross Fb mano.
×