Jump to content

MCSLIME.LT

Mūsų projektas vienas populiariausių Lietuvoje! Kas dieną prisiregistruoja apie 100 naujų žaidėjų. Diena vidutinis žaidėjų skaičius yra apie 120 žaidėjų.

Serverio informacija

mcSlime.lt - Populiariausias serveris Lietuvoje!

51 iš 180 žaidėjų

Serverio IP: mc.mcslime.lt

Šiandienos rekordas: 141

Serverio rekordas: 380

Rekordas pasiektas: 2021-05-04

HeadShot

Narys
  • Pranešimai

    11
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

REPUTACIJA

0 Neutralus

Apie HeadShot

  • Rankas
    Naujokas

Paskutiniai profilio lankytojai

Naujausi lankytojų blokas yra išjungta ir nebėra rodomas kitiems vartotojams.

  1. Davaj patikra jam paciam,pats hackina jisai,,,ir kitus skundzia,
  2. Davaj chebra,kas banins Lempinis,patikra jam pačiam,pats kajp laukinis su hack laksto,o jei kažkas jy nužudo,filmuoja....,pagalvokit ką darot viena kartą.
  3. Jūsų slapyvardis žaidime: Skundžiamo žaidėjo slapyvardis žaidime: Kokiu tikslu skundžiate žaidėją?: Įrodymai:
  4. Tu žinai ką tu rašai?Išvis baną už tuos pačius nickus,jis man rep + uždėjo ir fsioo,sako parašyk skelbimą ir parašiau.O pats poto nuėjau,ir pats miriau.
  5. Jūs galit žėt create listą mano nieko nerasit...........
  6. Jūsų slapyvardis žaidime: C7 Skundžiamo žaidėjo slapyvardis žaidime: Calijero Kokiu tikslu skundžiate žaidėją?: Dejo free baną,ždž žaidėjas sako gali padaryt skelbimą sakau galiu,jis sako parašyk kad visi res tp ppvpp,parašiau pats nuėjau manę paty užmušė ir Calijero dėjo jailą,poto jau baną,už res apgaulę ir tik dėl to,kad mūsų nickai vienodi,ždž free banas..... Įrodymai:
  7. Jūsų slapyvardis žaidime: T20 Skundžiamo žaidėjo slapyvardis žaidime: NaminukasLT,Buffas, Kokiu tikslu skundžiate žaidėją?: Hackai Įrodymai:
  8. Jūsų slapyvardis žaidime: Lempinis Skundžiamo žaidėjo slapyvardis žaidime: KKten ir ponasaidas Kokiu tikslu skundžiate žaidėją?: Scamina savo rese,tpa apgaule,rese pvp pvp on. Įrodymai:
  9. TEN SALIA ARNUXA BV AS IS MANES IR ATEME MAXA.Nick:Lempinis
  10. Aš esu Lempinis,tad seni,nrjk apgaudinėt pats modė sakė ,kad esi scameris,pateik nrmls yrodymus,kad tu man išmetiai.....
×