Jump to content

MCSLIME.LT

Mūsų projektas vienas populiariausių Lietuvoje! Kas dieną prisiregistruoja apie 100 naujų žaidėjų. Diena vidutinis žaidėjų skaičius yra apie 120 žaidėjų.

Serverio informacija

mcSlime.lt - Populiariausias serveris Lietuvoje!

85 iš 140 žaidėjų

Serverio IP: mc.mcslime.lt

Šiandienos rekordas: 138

Serverio rekordas: 380

Rekordas pasiektas: 2021-05-04

dainotis

Narys
  • Pranešimai

    5
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

REPUTACIJA

1 Neutralus

Apie dainotis

  • Rankas
    Naujokas

Paskutiniai profilio lankytojai

Naujausi lankytojų blokas yra išjungta ir nebėra rodomas kitiems vartotojams.

  1. Jūsų slapyvardis žaidime: dainotukas Skundžiamo žaidėjo slapyvardis žaidime: Dzekiss,Lempinis Kokiu tikslu skundžiate žaidėja:? Kadangi man reikejo max seto ir pasikvieciau dzeki kad patarpininkautu ir atejo tada buvo taip lempinis dave dzekiui maxa o dzekis buvo uzsisukes ir as lempiniui ismeciau 3 hopper ir 5 spawner ir isai pasidejo i ec o db mazina kad jam reik atsijunkti tai paziureti galite kaskaip yra pora ss po to kai isai mane pavadino ten ****** ir as jam ismeciau daiktus o dzekis tinkina kad nemate Įrodymai:
  2. Jūsų slapyvardis žaidime: Triperis Skundžiamo žaidėjo slapyvardis žaidime: POPO Kokiu tikslu skundžiate žaidėją?: Apgavyste Su Spawneriais Atejau Nusipirkti i resa spawner nusipirkau ir nuzude su jais ? Įrodymai: 
  3. ūsų slapyvardis žaidime: smailiukas  Skundžiamo žaidėjo slapyvardis žaidime: JIbq Kokiu tikslu skundžiate žaidėją?: Skelbe /res tp heropvp giveaway ir atejau ir nuzude Sems Legit Uzbaninkit Sita Įrodymai:
  4. Jūsų slapyvardis žaidime: smailiukas Skundžiamo žaidėjo slapyvardis žaidime: POPO Kokiu tikslu skundžiate žaidėją?: Apgavyste Su Spawneriais Įrodymai:
×