Jump to content

MCSLIME.LT

Mūsų projektas vienas populiariausių Lietuvoje! Kas dieną prisiregistruoja apie 100 naujų žaidėjų. Diena vidutinis žaidėjų skaičius yra apie 120 žaidėjų.

Serverio informacija

mcSlime.lt - Populiariausias serveris Lietuvoje!

46 iš 140 žaidėjų

Serverio IP: mc.mcslime.lt

Šiandienos rekordas: 141

Serverio rekordas: 380

Rekordas pasiektas: 2021-05-04

SilvesterYok

Narys
  • Pranešimai

    4
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

  • LAIMĖTA DIENŲ

    1

SilvesterYok last won the day on Rugpjūtis 21 2021

SilvesterYok had the most liked content!

REPUTACIJA

3 Neutralus

Apie SilvesterYok

  • Rankas
    Naujokas

Paskutiniai profilio lankytojai

Naujausi lankytojų blokas yra išjungta ir nebėra rodomas kitiems vartotojams.

  1. uz viena zodi banint yra taip ahuenai, tpmrs suprasciau normaliai rasyciau ar stumcia ubet uz viena zodi pist iskart bana tai yra vpch nesamone, bausme neatitinka realybes.
  2. Vardas žaidime: SilvesterYok Jus užblokavo: ciga_ Priežastis: įžeidimai Kodėl turėtum būti atblokuotas: pacukas chate paklause žmogaus lyties parašiau belytis ( tai yra žodžio neutralus sinonimas) gavau bana, nors kžn parašyta kad neviešinti reik serveryje duomenu 🙂 tai ir nesakau ar bx ar pana :), tai kad jeigu ne moode yra ir nesupranta lietuviu kalbo ir už tai banina tai koks tikslas žaist serveryje kai tokia administracija įžeidi ir banina paprikolu. Užblokavimo nuotrauka (Privaloma):
  3. Vardas žaidime: SilvesterYok Jus užblokavo: Serveris Priežastis: reklama Kodėl turėtum būti atblokuotas: nes prikolinau su draugeliu parašiau viena kart per kur filma žiuriu, o kita kart parašiau pornografines svetaines link'a ir va banas Užblokavimo nuotrauka (Privaloma):
×