Jump to content

MCSLIME.LT

Mūsų projektas vienas populiariausių Lietuvoje! Kas dieną prisiregistruoja apie 100 naujų žaidėjų. Diena vidutinis žaidėjų skaičius yra apie 120 žaidėjų.

Serverio informacija

mcSlime.lt - Populiariausias serveris Lietuvoje!

52 iš 140 žaidėjų

Serverio IP: mc.mcslime.lt

Šiandienos rekordas: 72

Serverio rekordas: 380

Rekordas pasiektas: 2021-05-04

SilvesterYok

Narys
  • Pranešimai

    4
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

  • LAIMĖTA DIENŲ

    1

Viskas, ką paskelbėSilvesterYok

  1. Vardas žaidime: SilvesterYok Jus užblokavo: ciga_ Priežastis: įžeidimai Kodėl turėtum būti atblokuotas: pacukas chate paklause žmogaus lyties parašiau belytis ( tai yra žodžio neutralus sinonimas) gavau bana, nors kžn parašyta kad neviešinti reik serveryje duomenu 🙂 tai ir nesakau ar bx ar pana :), tai kad jeigu ne moode yra ir nesupranta lietuviu kalbo ir už tai banina tai koks tikslas žaist serveryje kai tokia administracija įžeidi ir banina paprikolu. Užblokavimo nuotrauka (Privaloma):
  2. uz viena zodi banint yra taip ahuenai, tpmrs suprasciau normaliai rasyciau ar stumcia ubet uz viena zodi pist iskart bana tai yra vpch nesamone, bausme neatitinka realybes.
  3. Vardas žaidime: SilvesterYok Jus užblokavo: Serveris Priežastis: reklama Kodėl turėtum būti atblokuotas: nes prikolinau su draugeliu parašiau viena kart per kur filma žiuriu, o kita kart parašiau pornografines svetaines link'a ir va banas Užblokavimo nuotrauka (Privaloma):
×