Jump to content

MCSLIME.LT

Mūsų projektas vienas populiariausių Lietuvoje! Kas dieną prisiregistruoja apie 100 naujų žaidėjų. Diena vidutinis žaidėjų skaičius yra apie 120 žaidėjų.

Serverio informacija

mcSlime.lt - Populiariausias serveris Lietuvoje!

82 iš 140 žaidėjų

Serverio IP: mc.mcslime.lt

Šiandienos rekordas: 90

Serverio rekordas: 380

Rekordas pasiektas: 2021-05-04

Aferian

Narys
  • Pranešimai

    11
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

REPUTACIJA

3 Neutralus

Apie Aferian

  • Rankas
    Naujokas

Paskutiniai profilio lankytojai

Naujausi lankytojų blokas yra išjungta ir nebėra rodomas kitiems vartotojams.

  1. Tipo argumentai? Aš sėdžiu ir galvoju bei jokių nesugalvoju. Dėl banko dar šiaip sugalvočiau, tarkim siunčiant tarp skirtingų bankų po 17:00, taigi ateina pinigai kita diena, čia žymiai nepatikimiau negu su SMS (kalbu apie pervedimų klastojimus ir pnš.). Tipo wtf be logikos šitas dalykas, toks jausmas lyg jūs (ar tu vienas, nežinau kaip dėl kitų) ten klijus kapojat ir į savo vieną tiesą įsikabinę.
  2. Jūsų slapyvardis žaidime: Galgaldas Kam pasiūlymas forumui/serveriui: Zaidimui Kuo šį idėja bus naudinga serverui/forumui: Tai tipo yra tokia situacija, serveryje matau yra LEIDŽIAMA per banka pardavinėti, tačiau man yra tokia situacija, susiradau devinmečius kelis kurie man gali atsiskaityti TIK sms žinute ir aš turiu svetainę (visiškai nesusijusi nei su žaidimais, nei su minecraft) ir man jos hostingas eina į pabaiga ir norėčiau prasitęsti ir pagal tarpinkus nėra leidžiama. TIPO WTF? (Šitą info gavau iš tarpininkų) Dabartinė situacija: Žaidėjas >> Bankas >> Kažkokia paslauga (tarkim hostas) - LEIDŽIAMA Žaidėjas >> Kažkokia paslauga (tarkim hostas) - DRAUDŽIAMA wtf? Be logikos šitas dalykas. Kitaip sakant už 5 eurus galiu parduot stacką spawnerių ir veliau už juos nusipirkti picą, o iškarto už picą parduoti spawnerius negaliu. Taigi pasiūlymas yra toks, pranešt kažkur, kad galima būtu viską nedraudžiamai pardavinėti. Peace
  3. Blemba, tu man patinki esi vidutinis minecraft žaidėjas. Jeigu tu naudoji čytus, reiškia visi kiti žaidėjai minecraftą yra įsijungę su xray, killaura, anti afk ir t.t. Baisiai gera logika, kodėl aš taip iš karto nepagalvojau? Keep it up kid
  4. Todėl pasiūliau dvi idėjas, ar nesugebam perskaityti be anketos? Pakartosiu. Arba didinam slotus arba darom afk limitą. PAPRASTA. Tikiuos savininkai turi kažkiek proto, kad suvoktu, jog nauji žaidėjai projektuose VISADA turi būti laukiami ir kažką sugalvos.
  5. 1. Man nusišikt kaiip užpildyta. Tai aš nesuprantu, šitas serveris yra P2P ar F2P norint jį žaisti? Paprasčiausias marketingas (turėjau omenyje pardavimo strategija, per skubėjima parašiau marketingas) yra duoti pusę, kaip klientas supranta, kad jam trūksta dar pusės, jis tą kitą pusę nusiperka. O dabar tu nieko negali gauti, nes serveriai visada full. Kitas argumentas yra projektas susilauks žymiai mažesnio NAUJŲ žaidėjų kiekio, kodėl? Nes jie tiesiog negali priisjungti į serverį. Also argumentas tavo per mokslo metus pamažės žaidėjų kiekis? Didžioji minecraft žaidėjų dalis yra dvylikamečiai (spėju kaip tu), kuriems nesvarbu ar vasarą ar ruduo, jie nolifins toliau.
  6. Jūsų slapyvardis žaidime: Kam pasiūlymas forumui/serveriui: Kuo šį idėja bus naudinga serverui/forumui: Idėja paprasta, geriausias variantas būtu padidinti serverio slotų kiekį t.y. tam greičiausiai reikės užpirkti geresnė hostą arba padaryti kažkokį afk limitą t.y. 10min. Žiauriai užpisa kaip diena/vakarais turi spaminti ir laukti kol prisijungt gali.
×