Jump to content

MCSLIME.LT

Mūsų projektas vienas populiariausių Lietuvoje! Kas dieną prisiregistruoja apie 100 naujų žaidėjų. Diena vidutinis žaidėjų skaičius yra apie 120 žaidėjų.

Serverio informacija

mcSlime.lt - Populiariausias serveris Lietuvoje!

0 iš 180 žaidėjų

Serverio IP: mc.mcslime.lt

Šiandienos rekordas: 140

Serverio rekordas: 380

Rekordas pasiektas: 2021-05-04

Akasho

Narys
  • Pranešimai

    42
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Pranešimai posted by Akasho


  1. Tavo vardas žaidime:  IBlackMamba
    Peikiamo asmens vardas žaidime: Modelt ir dar kazkoks grybas
    Už ką peikiate šį administracijos narį:  reikalas toks , kad gavau ban uz nelegalias veiklas , nu ok galvoji , pasipildziau paslaugu balansa, dar is pirmo kart ne ant to nick , px galvoju nepagailesiu , pasipildziau ant to kur reikia , atsibaninu ir žiūriu PermBanas , jus rmt? arba atbaninikit arba atiduokit pinigus, čia aferos yra perm banas uz paprasto bano ,nusiperki bana pasirodo visai neatsibaninsi , jus į teisma uz tokius dalykus galima paduot
    Įrodymai: prisegu

    aferaa.png

    • Haha 1

  2. Tavo vardas žaidime: IBlackMamba
    Peikiamo asmens vardas žaidime: Yakuza
    Už ką peikiate šį administracijos narį: free ban
    Įrodymai: 

     , tu rmt? Iblackmamba galima persivadinti , beto video perzejau ,vienoj vietoj save zonoj IBlack buvo ir kitokiom spalvom nei as, kazkas tycia bana ant manes nori suvaryt . 


  3. Vardas žaidime: Akasho
    Jus užblokavo: Qjis
    Priežastis: mob aura / cheat?:D
    Kodėl turėtum būti atblokuotas: nes hujvaznajis kas čia vyksta, gryzau is km , jungiu mc banas, prikolina kazkas cia ,arba kazkas kitas su mano acc lose , patikrinkit ip jeigu įmanoma gal kažką rasit, as nzn darykit tas kas turit ka daryt. Bandau bl i chatmod ir galvojat uzsiimsiu kazkiu bled mob aura? vps kas cia per nesąmonė?
    Įrodymai (Privaloma): 

    pavog.png


  4. Nick'as žaidime: Akasho

    Peikiamo administratorio nick'as žaidime: Yakuza

    Už ką peikiate šį administratorių?: freeban , yra taisyklė - 8. Draudžiama įžeidinėti ar kitaip pažeminti administracija ( Mute nuo 2h iki 6h ) ! , taisyklių nesilaikymas.

    Įrodymai (būtini, kitaip papeikimas bus atmestas): https://imgur.com/a/0ot4Ql5

     


  5. Prieš 29 minutes(-ių), modelt rašė:

    Ponas Modestai,prašome netaginti ,ir net netikrinti tokių skūndų, žmogus aiškiai be IQ , šis pilietis nuejo pas _Gabriele į resa , ir ten rasinejo ,mane ižeidinėjo. paprasiau išeiti , zinoma neišėjo , patariau uždėti move f. td atsitisė į mano resą, ir prasinėjo šaibu ten 100 ar 1k,parasiau kad nebekibtu prie manes , parašė ar kitką moki , tada pradėjo rašinėti kai pasipelnyt iš tavo tos nesąmones ,kodel eilinis paprastas žmogus mano darba gali vadinti ,,nesąmone'' ? aš jo niekaip nepavadinau ir nieko nedariau. mano resas nėra vieša vieta elgetom ir kitiems kuriems reikia pinigu, todel nusprendžiau padaryti logiška dalyka ,ir /ignore jį.


  6. Prieš 16 minutes(-ių), Culvert rašė:

    Culvert

    Nick'as žaidime: Culvert  Giriamo administratorio nick'as žaidime: @Yakuza  už ką giriate šį administratorių?: Už tai, kad padėjo išvengti griefinimo.

    retas atvejis. beto jis tsg atliko darba

×