Jump to content

MCSLIME.LT

Mūsų projektas vienas populiariausių Lietuvoje! Kas dieną prisiregistruoja apie 100 naujų žaidėjų. Diena vidutinis žaidėjų skaičius yra apie 120 žaidėjų.

Serverio informacija

mcSlime.lt - Populiariausias serveris Lietuvoje!

125 iš 140 žaidėjų

Serverio IP: mc.mcslime.lt

Šiandienos rekordas: 140

Serverio rekordas: 380

Rekordas pasiektas: 2021-05-04

?DonSimon

Užblokuotas
  • Pranešimai

    62
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

  • LAIMĖTA DIENŲ

    3

Pranešimai posted by ?DonSimon


  1. On 2019-12-16 at 18:06, SuperGold rašė:

    Vėl tu čia... 
    ir vėl šūdus šneki..
     

    Kai aplinkui niūrokai tamsu,
    Aš užsidegu rytmečio šviesą.
    Atsinešus nuo lango gėlių,
    Išbučiuoju jas švelniai po žiedą.
    Suvynioju į puokštę minčių,
    Saulę, laimę ir viltį iš sielos.
    Tau bemiegant jau lengvai siunčiu,
    Geltonumą spalvos kaip purienos.

    eik tu nahui

    • Patinka 3
    • Haha 1

  2. Ką tik, Darius rašė:

    dar kiek žinau ateitį turėtų sugryžt į serverį kaip chatmodai ar pagalbos neįsivaizduoju kaip herojai Simon Algutis Ir Liutka(jis čia offtopic but tokia info iš burnos simonos buvo x_o) saugokitės vyrukai 24/7 straight serverio priežiūrą - SUGRYŽIMAS !

    Tai tu dunduk apsispresk ar Tomas ar Simonas ar Andriuhha :D debiliuk tu rasai kiekviena posta vis kitoki suda ktu na :DD


  3. Prieš 2 minutes(-ių), Darius rašė:

    nu taip Tomas esi kažkoks xz, apsimetinėjai čia iš šiaulių tomu 21metų tipo ir atrištas kad simonas kažkoks 17inis "ajajajaj"jau siuntęs aš ekšioniuj pilną ss kaip ateini į servą ir šūdą mali bandai tipo "pasipizdavot" bet eilinį kartą nesigauną :dd nes išeini pats užsigruzinęs,bet ne su tavim čia kalbą einą, suprantu kad bandai apgint savo pridurką draugeli nes jam bandysi nert jaučiu ,ir bėje kada bandysi vėl į administraciją,ai palą, vis dar ekšionas komandoi nelabai gali ar ne  ? skaudu tikrai ,sorii kad užsimyniau apskritai apie tai ,ikiukas tomuk sekmės ?:?

    :DDD Graudu man skaityti tavo sita nesamone, puikiai dauguma zino mano varda, o tu cia vps ne i tema rasai apie kazkoki Toma, btw as niekad neslepiau savo metu, kaip tu sakai "21" matau nesigauna cia tau is galvos rasyti sudus atsibusk biski gi autiste:D


  4. Prieš 10 minutes(-ių), Darius rašė:

    nū taip aš to ir laukiu ,bet tu kažkodėl vis replayini ir replayini lyg pats norėtum kažką įrodyt kai neturi ko įrodyt :)

    Tai kad tau net neverta nieko irodyt, puse serverio laiko praleisdamas apsimetinejai kazkokiu kitu zmogumi "ale" savo broliu "20meciu", bet nieko pacukas buvai atristas, kitas dalykas tame, koks tolkas kurtis belenkiek gmailu ir dar prie tu gmailu belenkiek youtube kanalu susikures i kurias keli savo klipukus kazkokius tai xz, tai tik irodo koks tu esi paciuozias laido riteriokas ir stipriai ilindes i virtualu pasauli, iseik bent viena karta per savaite i lauka prasibezdeti degrade.

    • Patinka 1

  5. Prieš 1 minute, Axion01 rašė:

    Ir kas ,kad po 12? Vistiek uzdrausta keiktis ir zeminti kitus zaidejus ypac administracijos narius. Tam yra /msg. Aiskiai matosi ,kad bandai pasirodyti mandras pries visus. Bet visi zino kas esi.image.thumb.png.4a01628e371f6098b923ff6c414826cd.pngTam yra /msg ,o jei

    Žaidėjai negali žeminti administracijos narius, bet administracija gali žeminti žaidėjus mhmmmm, įdomios pas tave taisyklės jau tos, pačioi nuotraukoje matosi kai rašai "tai tu killeri pakviesk".

    • Teigiamas 1
    • Neigiamas 1
    • Haha 2

  6. Prieš 3 minutes(-ių), ProGamer1233 rašė:

    Nematau vietos, kur jis grąsina, kad internetą atjungs, ar bent kokios pasekmės bus.

    Nu tai cia jau tikrai matosi, jog grasina, nes be reikalo tokiu pievu niekas nerasytu :D


  7. Prieš 1 minute, ciga rašė:

    aha jau aukstinam, savaite praejo, jau keliam ir i savininkus.. Dekui, kad giriate musu chatmoda.

    Tu tai duodi :DDDD

    • Patinka 1
    • Haha 2

  8. Prieš 44 minutes(-ių), *Dzyga* rašė:

    Jei tu ieškai donoro tai yra nelegalu, bet aš paklausiau ar tarpininkautu nelegalioje veikloje, aš nedariau nelegalios veiklos. Tas pats kaip važiuojant per muitine, paklaust ar galima vežtis pilną mašiną cigarečių be muito, tau atsakys ne, o ne į prison'a sodins iškarto ir baudas dalins už tai, kad tu vežies kontrobanda, nors nėra jos... No logic.

    Turi pagauti veiksme, kad bausti arba turėt įrodymus, kad kažką darė nelegalaus..

    @pi✘@ciga@tiger@modelt@Bitter

     

    Ką tau ką tik akšionas paaiškino :DDD. "Turi pagauti veiksme, kad bausti arba turėt įrodymus, kad kažką darė nelegalaus.." Tai jeigu žmogus į skelbima parašys ieško tarpininko, nes pirks unbana už serverio valiuta, tai čia gi ne veiksmai pagal tave ;DDDDD im done.


  9. Prieš 10 valandos(-ų), Axion01 rašė:

    Same shit jeigu tu parasytum per skelbima ' Ieskau tarpininko ,pirksiu paslauga'. Ir jeigu remtis tavo logika mes neturim teisiu mutint uz tokius skelbimus: 'Ieskau donoro' 'Turiu 1e saskei'. Jie gi nieko blogo nepadare, tik parase i skelbima

     

     

     

    Aš jam tą ir aiškinau, bet jam matau nedašunta :DD ir ant kiek čiuvelis įlindęs į graju, kad net irl situacijas rašinėja, reikia suprast kad čia žaidimas.

    • Patinka 1
    • Teigiamas 1

  10. :DD Tai gal tiesiog Chat Moderatorius buvo išejęs į wc tuo tarpu, o jeigu nepatekai į chat moderatorius, tai nebūtina bandyti kitus versti, grynai bereikšmis nusiskundimas.


  11. Tokie kieti įžeidinėti administratorius, o kai gaunat ban patys pirmi į forumą bėgat skųstis, manau net nereikia pasiteisinti man čia, nes žaidėjas aiškiai parašė, kad atsisakė patikros ir už tai buvo nubaustas.

    • Patinka 1

  12. Rašyk kaip žmogus pagal anketa

    Tavo vardas žaidime: 

    Peikiamo asmens vardas žaidime: 

    Už ką peikiate šį administracijos narį: 

    Įrodymai:
     

×