Jump to content

MCSLIME.LT

Mūsų projektas vienas populiariausių Lietuvoje! Kas dieną prisiregistruoja apie 100 naujų žaidėjų. Diena vidutinis žaidėjų skaičius yra apie 120 žaidėjų.

Serverio informacija

mcSlime.lt - Populiariausias serveris Lietuvoje!

83 iš 140 žaidėjų

Serverio IP: mc.mcslime.lt

Šiandienos rekordas: 102

Serverio rekordas: 380

Rekordas pasiektas: 2021-05-04

Aistis32112

Narys
  • Pranešimai

    17
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

  • LAIMĖTA DIENŲ

    2

Aistis32112 last won the day on Balandis 24 2020

Aistis32112 had the most liked content!

REPUTACIJA

8 Neutralus

Apie Aistis32112

  • Rankas
    Naujokas

Paskutiniai profilio lankytojai

Naujausi lankytojų blokas yra išjungta ir nebėra rodomas kitiems vartotojams.

  1. Tai gerb.Modestai ar aš būsių atblokuotas?
  2. Mldc mode ! Ir man šis projektas puikus Nebandyk baigti su projektu į teismą paduosiu ..
  3. Anketa: Tavo vardas žaidime: Speedlol123 Peikiamo asmens vardas žaidime: Ciga_ Už ką peikiate šį administracijos narį: Dbr viska išeilės papasakosiu pasiimkit popkornu ir skaitykit Aš palikau įjungta pvp rese , nežinau kodėl. atsiteleportavo kažkoks molis ir pradėjo daužyt, taigi manrodos biordas mane užbanino kad buvo paliktas pvp on rese,man užbanino 3d, šis laiko tarpas praėjo ir šiendiena 9:00 sugalvojau pažaisti mcslime Ir žiūrių laikinai užbanintas ciga_ Už- Duchas,Scameris jibanutas. ( Žinau ciga_ yra mldc bachuras bet būna kad ir pasimaišo protelis jam. Įrodymai: Nežinau kaip padaryti foto bet galėsit per console ar per logo pažiurėti
  4. davai specialai pisk man bana noriu jau pirkt
  5. HAHAHAHA tegul atima nusipirksiu ir beto paslauga cia neprieko Turėtu atimti skelbima Seni Manau tavo smegenys išsilydė..
  6. Seni :DdDDDd Nesu ubagas . Ir as galiu pasiimti ta unbana ir pns . Tai va susipisai sau gyvenima seni gausi kokius -50rep . Nes krc serverio žmonems esu daves labai labai didele suma pinigu . Tai va Linkiu sekmes
  7. atmes tau irodimus nes tu nebuvai f3
  8. Yukai nesitikėjau iš taves kad tu skundikas ?
  9. Vardas žaidime?- Speedlol123 Už ką atsiprašote cigos?- kad jį įžeidžiau Ko tikiesi iš jo ? Pasigailejimo ir sutrumpintos bausmės. Ačiū. Speedlol123 aprašymas- Ciga atsiprašau už savo ižeistus žodžius tau tikiuosi pasigailėsi. Ciga the best!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  10. Vardas žaidime -Speedlol123 Užbanino- ciga Priežastis-Tipo kad išgrioviau deimantus ir beaconus Kodėl turėtum būti atblokuotas ? -Nes aš nieko nepadariau Įrodimai Speedlol123 aprašymas- Taigi mes su kaip žinomu reso savinku Princu susipykome. Ir mes tuo metu kalbėjo per discorda. Taip kai susipykome jis pasake apgryfinsiu savo arena ir sustumsiu visa kalte ant taves. taigi jis taip ir padarė o debilas ciga patikėjo juo be irodimu taigi -rep ciga.
  11. Jūsų slapyvardis žaidime: aistis321 Skundžiamo žaidėjo slapyvardis žaidime: XLtuGamingX Kokiu tikslu skundžiate žaidėją?: ploto niokojimas Įrodymai:
×