Jump to content

MCSLIME.LT

Mūsų projektas vienas populiariausių Lietuvoje! Kas dieną prisiregistruoja apie 100 naujų žaidėjų. Diena vidutinis žaidėjų skaičius yra apie 120 žaidėjų.

Serverio informacija

mcSlime.lt - Populiariausias serveris Lietuvoje!

109 iš 140 žaidėjų

Serverio IP: mc.mcslime.lt

Šiandienos rekordas: 127

Serverio rekordas: 380

Rekordas pasiektas: 2021-05-04

pom4ik

Narys
  • Pranešimai

    3
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

REPUTACIJA

0 Neutralus

Apie pom4ik

  • Rankas
    Naujokas

Paskutiniai profilio lankytojai

Naujausi lankytojų blokas yra išjungta ir nebėra rodomas kitiems vartotojams.

  1. Bet still manau daugumai žmonių patiktu ši įdėja. Bet dėkui už nuomone.
  2. Tai nevisalaik ir težais Žalgiris. Bus tarkim Šiauliai prieš Nevėžį. Arba Neptūnas prieš Lietkabelį bus ir apyligių kovų. Bet tarkim jeigu ir Žalgiris daugumą kartu imtu bet jų kofas bus ganėtinai mažas.
  3. Jūsų slapyvardis žaidime: pom4ik Kam pasiūlymas skirtas (forumui/serveriui): Serveriui. Kuo šį idėja bus naudinga: Galės pasipelnyti naujokai arba senbūviai. Detalus pasiūlymo aprašymas: Sukurti lažybų punktą. Kadangi prasideda naujasis LKL sezonas. Kaip tai reikėtu padaryti? - Vienas iš adminų ar savininkas turėtu priiminėti sumas bei žiūrėti koficientą pavydžiui žaidzia Žalgiris prieš Kėdainių Nevėžį tai daugiau kofo turėtu Žalgiris nes jis LKL'ę favoritas, o už Nevėžį būtų tarkim 3 kofas tai iš duotos sumos jei laimėtu nevėžis pridetu pvž davė 15k, o kofas buvo 3 tai tada būtų 15x3*45k. Manau ši įdėja tikrai pagyvintu MCSLIME serverį.
×