Jump to content

MCSLIME.LT

Mūsų projektas vienas populiariausių Lietuvoje! Kas dieną prisiregistruoja apie 100 naujų žaidėjų. Diena vidutinis žaidėjų skaičius yra apie 120 žaidėjų.

Serverio informacija

mcSlime.lt - Populiariausias serveris Lietuvoje!

114 iš 140 žaidėjų

Serverio IP: mc.mcslime.lt

Šiandienos rekordas: 127

Serverio rekordas: 380

Rekordas pasiektas: 2021-05-04

Judesys

Narys
  • Pranešimai

    19
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

  • LAIMĖTA DIENŲ

    5

Viskas, ką paskelbėJudesys

  1. ANKETA: Vardas žaidime: JUDESYS Jus užblokavo: Goccu Priežastis: Xray Kodėl turėtum būti atblokuotas: niekas nebuvo naudojama, užblokavo, patikros daryt - nedarė, parašius net asmeniškai į dc ir pasakius, kad darytų patikrą - atsisakė. Siūlyčiau atsižvelgti į jo veiksmus. Užblokavimo nuotrauka (Privaloma):
  2. kasta tiesiai i spawnerį? ar tiesiog pataikyta? retkarčiais juk taip būna, ne? visur kur kasinėta kasta tiesiai į spawnerius? atblokuok, per mažesni laiko tarpa surasiu dvigubai daugiau spawnerių. p.s. dar /sethome galėtum patikrint, šalia tų spawnerių turėtų būt nustatytas dar kai legendos neturėjau. edit* p.s. 3 ss tik parodo random stripmine, 2 ss tik įrodo dėl sound.
  3. laukiam, laukiam. kitą kartą smagu būtų jei patikrintų, o ne iš galvos banus dėliotų.
  4. 4 spawneriu iskasimas - xray. Nu nais. P.s. sounds pasijunkit kai stripmininat, kartais padeda irgi spawneriu ieskojimui. p.p.s. ne 15 metelių, kad čia veltui burną aušinčiau, norisi teisybės.
  5. turiu Mode, turiu, tikrinę ne kartą kai žaisdavau, nebuvo niekada xray, dar tau pačiam apie kitus pranešdinėdavau, taip pat ir bugus. 😉
  6. kai pastebėjau tai ir parašiau, nesėdžiu serveryje 24/7. užblokavai kai buvau off. kitą kartą siūlyčiau pasižymėti žmogų ir jį stebėti, blokuoti su įrodymais, o ne iš intuicijos, nes ji, šiuo atveju, prasta. prašyčiau unban.
  7. Ai tai tipo šiais laikais patikrų nebereikia ir iš akies gali nuspręsti ar žmogus čeatina? 😄 nuo kada čia tokia naujovė?
  8. Anketa: Vardas žaidime: JUDESYS Konkurso aprašymas: bus mini klausimanija, per skelbimus, kas greičiausiai ir teisingai atsakys laimės prizą. bus kokia 10-20-30 klausimų, dar neapsisprendžiau dėl tikslaus skaičiaus Konkurso data: 2023.04.01-2023.04.02 abiejų dienų vakarais. Vieta: ! [skelbimas] Prizai: kiekvienas klausimas vertas - 10.000-20.000 serverio valiutos Ar reikalinga išankstinė registracija: ne
  9. Sveikas, atvėsk, už savo žodžius net discorde per keleta acc esi gaves banus už savo nesamones, taip pat serveryje esi gavęs ne vieną mute, prisegu įrodymus. ir tai čia mažoji dalis tavo žodžių, buvai ir perspėtas, daugiau įrodymų nusiūsta tiesiai Dumtraukiui. Gražios dienos, berniuk.
  10. Sutikčiau su tavo pasiūlymu, tačiau ir pridurčiau, kad tuomet skelbimai turėtu skirtis, kaip pavyzdys vienas del /ah, kitas del /cf trecias dėl /warp pvp, o ne kad skelbimai būtų tie patys, pvz /cf 80k, cf 100k ir pan. Padaryti šiai taisyklei kokią nors išimtį [pvz kai būna mažiau nei 50 žaidėjų ar kažką tokio]
  11. Nick žaidime: JUDESYS Kokia paslauga dabar turite: LEGEND [Ant evento kaip tik bus pasibaiges] Discord'o name: Judesys#1932
  12. ANKETA: Tavo vardas žaidime: Judesys Peikiamo asmens vardas žaidime: Bens10 MilerisKNG AM0NAS Priežastis: /report buvo pareportintas zaidejas, niekas nesuregavo, parasius i pm'a tiek vienas pasake neturiu laiko ir isejo off, tiek kitas. [/report buvo darytas pries tai], Manau turi administracija susiimti siuo klausimu. Įrodymai: https://www.part.lt/perziura/9060b191d77f30669e1735d1948142ae69.png, https://www.part.lt/perziura/d0cc3d73937ab2c0334ba312c85805b7235.png Jei reiks daugiau irodymu, galiu atsiusti i dc, nenoriu per daug reikstis. Nuliudinot siandien, publika.
  13. Puikiai suprantu Jūsų darbą, publika, mane nuliūdino kad būtent tuo metu nei vienas negalėjot patikrinti, nes būtent tuo metu visiems reikėjo eiti off, afk [del am0no nežinau kur jis buvo dingęs]. Pagal logus, /msg ir pan galite matyti kad rašiau tiek Tau, Bens10, Tiek Mileriui ne kartą į /msg. Reportinu ne pirmą ir ne antrą kartą, teko pačiam dėl reportų nukentėti, nes esant 6 administracijos nariams [admin,pagalba,chatmod] niekas nesugeba patikrinti iki kol nepradedi spaminti į msg [šiuo atveju padėjo feniksas ir pagavo čyterį]. Visiems buvo rašyta, prašyta, tačiau savo darbo neatlikote, už tai ir gavote papeikimus.
  14. ANKETA: Tavo vardas žaidime: JUDESYS Giriamo asmens vardas žaidime: BEDO Priežastis: Šis asmuo maloniai bendrauja, sugeba susitvarkyti su užduodamais klausimais, gali ne tik išspręsti problemą, bet ir pasiūyti geresnį sprendimo būda!
×