Jump to content

MCSLIME.LT

Mūsų projektas vienas populiariausių Lietuvoje! Kas dieną prisiregistruoja apie 100 naujų žaidėjų. Diena vidutinis žaidėjų skaičius yra apie 120 žaidėjų.

Serverio informacija

mcSlime.lt - Populiariausias serveris Lietuvoje!

111 iš 140 žaidėjų

Serverio IP: mc.mcslime.lt

Šiandienos rekordas: 115

Serverio rekordas: 380

Rekordas pasiektas: 2021-05-04

Labuka123

Narys
  • Pranešimai

    5
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

REPUTACIJA

1 Neutralus

Apie Labuka123

  • Rankas
    Naujokas
  1. Tavo vardas žaidime: Labukas Peikiamo asmens vardas žaidime: 666 Už ką peikiate šį administracijos narį: Vyko koth, koth metu 666 man pradejo daryti patikra mes išėjom i spawn, aš pradėjau jungtis discord ir pridėt 666 (mano kompiuteris yra labai lėtas) po kiek laiko pridėjau aš ta 666 ir jau buvo like gal 2-3min aš pradėjau bandyt ijunkt screena bet man labai letai krovė po kiek laiko rašo laikas baigėsi, aš pasakiau kad gali dar 2 min duot. Ir ignoravo ta žinute ir užbanino.... Per visa šita laika aš buvau su laby mod... Tikiuosi unban ir refund arba demote 666 ar bent unban (refund už tai kad banas buvo koth metu kai jis tik prasidėjo). Įrodymai:
  2. Vardas žaidime: Labuka123 Jus užblokavo:SPEC1ALXOREdd Priežastis: Įžeidinėjau moderatoriu/admina Kodėl turėtum būti atblokuotas: Praėjo savaitė po bano + man atrodo manes negalėjo baninti mane turėjo užmutinti 12h ar kažka tokio. Įrodymai:
  3. Unban mane greičiau savaitė praėjo
  4. Gaunasi taip... Cheateriai gauna ban savaite aš už tai kad įžeidžiau moda ir spaminau tai visam laikui ban gaunu? nu nice logika čia pas jus negaliu. (praėjo 1 savaitė jei nepastebėjote.) tikiuosi kad bus unban
×