Jump to content

MCSLIME.LT

Mūsų projektas vienas populiariausių Lietuvoje! Kas dieną prisiregistruoja apie 100 naujų žaidėjų. Diena vidutinis žaidėjų skaičius yra apie 120 žaidėjų.

Serverio informacija

mcSlime.lt - Populiariausias serveris Lietuvoje!

138 iš 140 žaidėjų

Serverio IP: mc.mcslime.lt

Šiandienos rekordas: 140

Serverio rekordas: 380

Rekordas pasiektas: 2021-05-04

Kajus

Narys
  • Pranešimai

    18
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

  • LAIMĖTA DIENŲ

    1

Viskas, ką paskelbėKajus

  1. Jūsų slapyvardis žaidime: mKajus Kam pasiūlymas skirtas (forumui/serveriui): Serveriui Kuo šį idėja bus naudinga: Žaidėjai galės pradėti stengtis pakilti į top turtingiausiu žaidėju lentele, kad kita wipe gautu kažkoki bonusa žaidžiant. Detalus pasiūlymo aprašymas: Padaryti, kad top 3 turtingiausi žaidėjai wipe pasibaigus būtų kažkaip apdovanoti kito wipe pradžioje pavyzdžiui laimėtu kokia paslauga, ar dar kažkoki bonusa.
  2. https://prnt.sc/toefbk Pradėjai žaidėja lavonu vadinti ir jokio tp jis nedare mes su Weedosu ejom pvp 1v1 šioje arenoje. Reasonas irgi teisingas.
  3. Kajus

    Koth

    Jūsų slapyvardis žaidime: mKajus Kam pasiūlymas skirtas (forumui/serveriui): Serveriui Kuo šį idėja bus naudinga: Žaidėjam kurie nenaudoja palengvinančių programų bus bent kažkokia veikla serveryje, nes dabar visiškai nėra jokio užsiėmimo. Detalus pasiūlymo aprašymas: Įdėti atgal Koth plugina.
  4. Kažkaip paskutini penktadieni, kad ir jau buvo išimtas pluginas koki 20 žmoniu ten kapojosi vienu metu ir neivienam tiesiog nebuvo problemos, kad negalėtu išgaleti kažkiek setu. Ir su serverio ekonomika, kai visi turi milijonus ir max setas kainuoja 20k kažkaip neatrodo, kad neisgali setu.
  5. Gan greitai pabosta tas lms, ir nevisi megsta tokio tipo pvp.
  6. Jūsų vardas žaidime: mKajus Skundžiamo žaidėjo vardas žaidime: Lankis Kokiu tikslu skundžiate žaidėją?: Killaura, Speed, AntiKB Įrodymai:
  7. Jūsų vardas žaidime: mKajus Skundžiamo žaidėjo vardas žaidime: sss1 Kokiu tikslu skundžiate žaidėją?: Killaura, Speed, AntiKB Įrodymai:
  8. Jūsų vardas žaidime: mKajus Skundžiamo žaidėjo vardas žaidime: Efkulis Kokiu tikslu skundžiate žaidėją?: Anti-Knockback, Killaura, Speed. Įrodymai:
  9. Jūsų vardas žaidime: mKajus Skundžiamo žaidėjo vardas žaidime: Dangerous Kokiu tikslu skundžiate žaidėją?: Anti-Knockback, Killaura, Speed. Įrodymai:
  10. Tai, taip ir sakyk, kad nebeturi ka ir beatsakyti. Prirašo nesamoningu argumentu ir veliau rašo, kad aš jam čia trugdau...
  11. Tu bent pats supranti ką čia per pulius rašai? Iškur tokia informacija, kad pakeitus versija serveris žlugs ir niekas nebežais?
  12. Geriausia versija todel, nes ant jos cytai geriausiai veikia? Tvarkyt, kad ir dabar gali pradėt nebutinai turi būti išjungtas/uždarytas serveris. O nauja versija galėtu paleisti, kad ir kita wipe. Teisingai pasake, kad visi cyteriukai prieš... P.s už!
  13. Jūsų slapyvardis žaidime: mKajus Kam pasiūlymas skirtas (forumui/serveriui): Serveriui Kuo šį idėja bus naudinga: Bus smagau per kotha ir gal daugiau žmonių pradęs ten eiti, nes apmažes žaidėju su palengvinančiomis programomis (Cheats). Detalus pasiūlymo aprašymas: Sutvarkyti dabartini anti-cheat, arba pakeisti jį nauju, nes dabar kaip visi žinot, kai einat pvp tau buginasi knockback ir neina normaliai judėti, nes tave teleportuoja. Keičiant anti-cheat galėtumėt padaryti, kad už tokius dalykus kaip killaura, bhop, speed gautu žmones kick iš serverio ir jiem būtų sunkiau naudoti palengvinančias programas. Ir šita anti-cheat pajungti visada per Koth. Kas svarbiausia sutvarkyt knockback nesamones ir sutvarkyti, kad op apple normaliai susivalgytu.
  14. Nebenusišnekek rašai iš pradžiu, kad ožys, o jau dabar, kad suvaidinai aura, nors akivaiždžiai matosi kaip aura tranko ir veliau gryžta tavo galva į tavo dabartine vieta.
×