Jump to content

MCSLIME.LT

Mūsų projektas vienas populiariausių Lietuvoje! Kas dieną prisiregistruoja apie 100 naujų žaidėjų. Diena vidutinis žaidėjų skaičius yra apie 120 žaidėjų.

Serverio informacija

mcSlime.lt - Populiariausias serveris Lietuvoje!

51 iš 140 žaidėjų

Serverio IP: mc.mcslime.lt

Šiandienos rekordas: 138

Serverio rekordas: 380

Rekordas pasiektas: 2021-05-04

Miuzore

Narys
  • Pranešimai

    3
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

REPUTACIJA

0 Neutralus

Apie Miuzore

  • Rankas
    Naujokas
  1. Jūsų slapyvardis žaidime: Miuzore Kam pasiūlymas skirtas (forumui/serveriui): serveriui Kuo šį idėja bus naudinga: Grazinama viena is dekoraciju ir zaidimo daliu atgal i serveri Detalus pasiūlymo aprašymas: Ijunkit lovu craftinima i serveri. Jeigu trugdo sproginejimas nethery ar ende, su world guardu galima per kelias minutes ju dejima ten isjungti. Arba naudojant AntiCreeper. Yra daug budu tai isjungti.
  2. Vardas žaidime: Miuzore Kokią klaidą radote: Depth strider, valtys ir GUI kaip chestai ar crafting table yra gana buggy. Apibūdinkite klaidą, kaip ją galima pakartoti: Zaidziu 1.12.2, ant vanilla client, Depth Strider batai yra bugovi. Turiu depth strider 3, vadinasi, greiciau tureciau judeti vandenyje, taciau vandeny strigineju ir plaukiu leciau nei su paprastais batukais. Atkartoti galima tiesiog uzsidedant depth strider 3 batus ir plaukiant vandenyje. Nutinka ir ant 1.8. Itariu itin agresyvu/prasta anti-cheat. Isimant daiktus is bet kokio storage ar crafting table ir uzdarant GUI nepalaukiant 1 sek. daikta grazina i chesta arba ant zemes ismeta. Jei norit patys ismeginti, shift-click bet koki daikta is chesto ir uzdarykit nelaukiant. Nenutinka ant 1.8, taciau nutinka ant 1.12.2 Plaukiant su valtim daznai ivyksta desync, dazniausiai po keliu minuciu. Atkartoti galima plaukiant su valtim kokia minute ir nulipant. Jus nukels i kita vieta nei jus buvot pries tai valtyje. Nutinka ant 1.12.2, nenutinka ant 1.8 Right-clickinant su bloku ir jo nepadedant (pvz: po savim), kitas blokas kuris bus padetas nepasides. Trukdo kai statai taka ore. Irgi anti-cheat problema. Jeigu įmanoma ir/ar turi, pateik nuotrauką/video:
×