Jump to content

MCSLIME.LT

Mūsų projektas vienas populiariausių Lietuvoje! Kas dieną prisiregistruoja apie 100 naujų žaidėjų. Diena vidutinis žaidėjų skaičius yra apie 120 žaidėjų.

Serverio informacija

mcSlime.lt - Populiariausias serveris Lietuvoje!

120 iš 140 žaidėjų

Serverio IP: mc.mcslime.lt

Šiandienos rekordas: 129

Serverio rekordas: 380

Rekordas pasiektas: 2021-05-04

Clapzis

Narys
  • Pranešimai

    21
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

REPUTACIJA

3 Neutralus

Apie Clapzis

  • Rankas
    Naujokas

Paskutiniai profilio lankytojai

Naujausi lankytojų blokas yra išjungta ir nebėra rodomas kitiems vartotojams.

  1. Ne tavo reikalas gali nekomentuoti aiskinames dabar
  2. Jūsų vardas žaidime: Ghostaz Skundžiamo žaidėjo vardas žaidime: Fruktas69 Kokiu tikslu skundžiate žaidėją?: Mes buvom tryse /tpr mpvp is musu trieju gavo ban tik 2 mano draugas negavo ban nes sake sutaria su Fruktas69 tai nemanau ar taip sazininga yra.
  3. Jūsų vardas žaidime: Ghostaz Skundžiamo žaidėjo vardas žaidime: Fruktas69 Kokiu tikslu skundžiate žaidėją?: Uzbanino ir sake neturi video
  4. Pats cheatina ir kelia Seniukai saugokis nes pats forume busi
  5. @tiger Taprasme fragpvp gali adminai uzdaryti vartus su leveriu Ir ten yra kokie 3,4 adminai kurie kalba per dc (nezinau bet taip galvoju) Ir taip buvo kai mes su draugu iejom i arena ir iejo vienas is admino draugu pradejom dauzytis ir mano draugas sukrito ir po keliu sekundziu tam adminui luzo chestplate ir jis draugams pasake per dc kad atidarytu vartus ir pabego o jei nebutu kalbeja per dc buciau nukirtes ji ir buciau gaves 2 P4 Setus.Nebutu draugas nebutu atidares vartu.
  6. Jūsų vardas žaidime: 69Excited Skundžiamo žaidėjo vardas žaidime: _BadBoy_ 000000000 Kokiu tikslu skundžiate žaidėją?: Hacker Įrodymai:
  7. Jūsų vardas žaidime: Ghostaz Skundžiamo žaidėjo vardas žaidime: C5A ir Zaur Kokiu tikslu skundžiate žaidėją?: Cheateriai Irodymai:
  8. Jūsų vardas žaidime: Ghostaz Skundžiamo žaidėjo vardas žaidime: _Boy_ 6ixe9ine Kokiu tikslu skundžiate žaidėją?: Cheateriai jobani Įrodymai:
  9. Katik paziurejau ar pridetas tai matau kad nesi arba draugas padare pdel arba bbz kodel Flonder13 tv uz banino
  10. Jūsų vardas žaidime: Ghostaz Skundžiamo žaidėjo vardas žaidime: pepsimax22,LTULuka Kokiu tikslu skundžiate žaidėją?: Buvo toks bairis kad /tpr FragPvP galima uzdaryti vartus normaliem zmonem neatidaro vartu o draugams atidaro.As iejau i arena su savo draugu ErnestasDesra ir atejo 420druska ir jis yra reso savininko draugas ir kai ejom pvp mumis uzdare ir mano draugas numire ir paskui kai tam 420druska luzo chestplate iskarto draugai atidare vartus.Tai realiai mano draugas prarado per tai 1 P4 Seta. o as buciau gaves 2 P4 Setus nes jis butu numires bet draugai atidare vartus. Įrodymai: Yrodymu neturiu Flonder13 2uzbanino bet nieko neatgavau gal kazkaip per foruma atgausiu.
×