Jump to content

MCSLIME.LT

Mūsų projektas vienas populiariausių Lietuvoje! Kas dieną prisiregistruoja apie 100 naujų žaidėjų. Diena vidutinis žaidėjų skaičius yra apie 120 žaidėjų.

Serverio informacija

mcSlime.lt - Populiariausias serveris Lietuvoje!

107 iš 140 žaidėjų

Serverio IP: mc.mcslime.lt

Šiandienos rekordas: 140

Serverio rekordas: 380

Rekordas pasiektas: 2021-05-04

MrOfficial_

Narys
  • Pranešimai

    3
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

REPUTACIJA

0 Neutralus

Apie MrOfficial_

  • Rankas
    Naujokas

Paskutiniai profilio lankytojai

Naujausi lankytojų blokas yra išjungta ir nebėra rodomas kitiems vartotojams.

  1. Jūsų slapyvardis žaidime: _MrOfficial_ Kam pasiūlymas skirtas (forumui/serveriui): Forumui Kuo šį idėja bus naudinga: Kžn įdomu bus paskaityt pažiūrėt kas patikima o kas ne xD nžn kaip paaiškint Detalus pasiūlymo aprašymas: Žodžiu yra administracijos pagyrimai ir papeikimai padaryt paprastų žaidėjų skiltį galės padėkot pasakyt kad ėjo pirmas neapgavo ir t.t o kas apgavo pasakys gal kiti antrą kartą ant kabliuko nepasimautų nu nžn :D Man šiaip būtų įdomu paskaityt pažiūrėt kas ir kaip :)
  2. Tavo vardas žaidime: MrOfficial_ Peikiamo asmens vardas žaidime: Tort926 Už ką peikiate šį administracijos narį: Taigi pradėjai žaist tik šnd ir gavau mūte gal kažko nžn kad taisyklės pasikeitė bet kodėl? Paprašiau dėl serverio klausimu kiek žn servo klausimu galima klaust tai kodėl gavau mutę? Net neįsvaizduoju paaiškinkit man kažkas plašau ?? Įrodymai: https://imgur.com/a/zFS4bvH
×